|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:19
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
List do Aidem w sprawie COS2
Autor |
Wiadomość |
kret2
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
List do Aidem w sprawie COS2
Myślę , że jako forum powinniśmy napisać do Aidem Media list o COS2 i zapytać się czy kiedykolwiek wyjdzie a jak wyjdzie to kiedy i czy będzie na PC i czy będzie reksio, pozadrawiam Być może projekt został pożucony
|
Śr, 10 sie 2016, 15:50 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: List do Aidem w sprawie COS2
Tajemnica gry "City of Secrets 2" została już dawno rozwikłana przeze mnie. Początkowo wysyłałem wraz z userami maile do Aidem Media, jednak oni nie odpowiedzieli. Postanowiłem zatem poszukać na facebooku tych ludzi, którzy się tym zajmują. Natrafiłem na pana Adama M., czyli Adama Marciniuka. Zapraszam tutaj do pełnej, facebookowej rozmowy w innym, przeznaczonym do takich spraw wątku: viewtopic.php?f=38&t=8397&start=15Tutejszy temat (wątek) uważam za zakończony. Zamykam. /Kretes102
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 10 sie 2016, 16:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|