|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:42
|
Przygody Reksia Fandom Wiki-Pomóżmy ją rozbudować!
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Przygody Reksia Fandom Wiki-Pomóżmy ją rozbudować!
Cześć to ja. Mogę nieskromnie powiedzieć że stałem się dość znany w fandomie Reksia w pod koniec 2020 (no i może trochę wcześniej . To z Facebookowej grupki, to z ogólnoreksiowego kanału, a to z forum (na DC może też trochę). Dobra, koniec-Mam za wysokie ego xD Ostatnimi czasy myślę o Reksio Fanowska Wiki (link jest w dziale korytarz). Tutaj jest link do kategorii użytkownicy: https://fanowska-reksio.fandom.com/pl/w ... CytkownicyNarazie mamy czarnoksiężnika, Dawida, Ż. Arta, Mnie (Pod nazwą TKTPM, bo bardziej znana, i tak, ja założyłem tą stronę XD), Maniaca (podejrzewam że też on projektował swoją stronę, bo jakoś dziwnie dużo ciekawostek ) i Doktora. Chciałbym zrobić strony użytkowników i innych, którzy dużo zrobili na tle społeczności Reksiowej w ostatnich latach (lub poprostu się inaczej wyróżnili). To jest: Kretonpodziemny, Picuś, Roostar, KKR, Kaczor Dziennikarski (Polskie Zentrum Przygód Reksia), Myśliwy112, Playboii, Hurricane, Oisker, Artur, AdamMag, kilku innych oraz rozwinięcie zaczętych użytkowników. Ale sobie tak myślę-czemu sami tego nie założycie? Chciałbym aby stronę danego użytkownika zakładał właśnie ten użytkownik. Z takiej rację, że on sam zna siebie najlepiej. Zapraszam do udziału w Wiki Więc byłbym bardzo wdzięczny za wkładanie wkładu na Wiki, prowadźmy na jej temat rozmowy
|
So, 23 sty 2021, 22:16 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Re: Przygody Reksia Fandom Wiki-Pomóżmy ją rozbudować!
Eeee...ktoś tu chyba edytował mój artykuł o mnie, i chyba wiem kto...
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
N, 24 sty 2021, 09:19 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Zrobiłem już mniej więcej artykuł o sobie, czyli o Hurricane, więc myślę, że można mnie skreślić, jeżeli chodzi o użytkowników, o których trzeba napisać na Fanowskiej.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Pn, 15 mar 2021, 15:26 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Ajż, jak Hurricane napisał to mnie tknęło i też zrobiłem. Kreton też swoją drogą już ma. To pozostawia jeszcze dziewiątkę z listy Newta, ale obawiam się, że może być problem jeśli mieli by sami sobie te strony stworzyć (chyba że Myśliwy? AdamMag? Artur? Ta trójka jeszcze czasami gdzieś się tutaj przewija...). Ale koniecznie zachęcałbym Buraka Chrumburaka, który się tu nie pojawił, do założenia takiej strony.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 15 mar 2021, 22:51 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Chciałbym coś napisać, ale nie wiem jak to napisać
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Wt, 16 mar 2021, 12:20 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Najlepiej od serca Napisz coś o sobie, że jesteś użytkownikiem forum, gdzie jeszcze jesteś aktywny, kiedy dołączyłeś i w jakich okolicznościach, co najbardziej lubisz tu robić... Nie wiem, to mi tak w pierwszej kolejności przychodzi na myśl.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Wt, 16 mar 2021, 15:04 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Ja też będę poprawiał wszelkie błędy, na które napotkałem w tych artykułach i również będę zamieszczał różne obrazki, więc gdyby była jakaś pomoc, to ja jestem chętny
|
Wt, 16 mar 2021, 17:44 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
|
Póki co mamy takich użytkowników opisanych na Fanowskiej z listy Newta Salamandra (Stan na 17.03.2021):
Burak Chrumburak Kretonpodziemny Kaczor Dziennikarski Hurricane
A brakuje nam:
Picuś Myśliwy112 KKR (Kret Kretes Records) Playboii Artur AdamMag Oisker
Miejmy nadzieję, że uda się opisać wszystkich z tej listy
|
Śr, 17 mar 2021, 09:32 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
No ja sam muszę trochę poedytować Chociażby własny artykuł
|
Śr, 17 mar 2021, 09:37 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
|
Ja tylko dodatkowo oznajmiam, że udało nam się opisać Liena.
|
N, 21 mar 2021, 19:32 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
|
Udało się opisać częściowo Picusia i rozbudować artykuł ManiacaComicsa3445 Wasz Hurricane.
|
Wt, 23 mar 2021, 15:30 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Mnie też opiszcie
|
Śr, 24 mar 2021, 14:57 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
|
Oczywiście możemy spróbować
|
Śr, 24 mar 2021, 16:53 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
|
Na Wiki się pojawiło wiele, nowych artykułów, więc polecam sprawdzić
|
Cz, 15 kwi 2021, 17:08 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
I ogólnie twierdzę, że fandom wiki powinna zostać zniszczona
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
So, 24 kwi 2021, 19:12 |
|
|