|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:22
|
Komentarze i oceny opowiadań
Autor |
Wiadomość |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Komentarze i oceny opowiadań
Tutaj możecie skomentować opowiadania, które biorą udział w konkursie na najlepsze świąteczne opowiadanie.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
N, 6 gru 2009, 11:58 |
|
|
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
Opowiadanie Agaty9
ZAPOMNIAŁAŚ O MNIE.
Przecież ja mam tyle fajnych roli
Ogólnie nawet fajne
Śr, 16 gru 2009, 14:17 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Do Agaty9: twoje opowiadanie zapowiada się ładnie, ale ma być JEDNOCZŁONOWE. Przestudiuj regulamin konkursu jeszcze raz.
_________________Powróciłem
|
Śr, 16 gru 2009, 14:53 |
|
|
Agataa
Norman
|
A co znaczy słowo JEDNOCZŁONOWE? Jeszcze mnie nie uczyli o takich dziwnych słowach :/
|
Cz, 17 gru 2009, 12:47 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Tzn. Jedno opowiadanie, bez rozdziałów.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 17 gru 2009, 14:29 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Prosiłbym o interwencje moderatorium, gdyż w dziale narobiło się dużo syfu. W regulaminie jest napisane wyraźnie - opowiadania możemy komentować tylko w TYM temacie - proszę się do tego stosować, bowiem już paru użytkowników złamało tą zasadę.
|
Cz, 17 gru 2009, 16:06 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Dla ogólnego porządku oraz dla autorów i ich opowiadań tematy z nimi będą automatycznie zamykane.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Cz, 17 gru 2009, 17:39 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Bardzo ładne opowiadanie zostało napisane przez Johannę. Gratulations.
_________________Powróciłem
|
N, 20 gru 2009, 20:45 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja się uczepię jej pracy:
Przecież dzieci Kretesa to Dantek, Trampek, Muszka I Nosek .
Ale opowiadanie fajne, tylko szkoda, że takie krótkie...
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
N, 20 gru 2009, 20:58 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ci, którychś wymienił, Maldurf, to jego wnuki. Ich rodzice mogą więc się tak nazywać.
Gratulacje i owacje (na stojąco) dla Johanny. Gdy spytałem się w przelocie przez opowiadania pewnego gościa, to powiedział: Ten kto wygra będzie miał nick na J.
Brawa dla Johanny!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 gru 2009, 21:07 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Dzięki... nieznany, nie zawstydzaj mnie (x Przyznam się że byłam zmęczona i końcówkę zrobiłam na odwal się. Za mało wydarzeń, za mało opisów. Nie podoba mi się, 1/10 [;
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Wt, 22 gru 2009, 20:50 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
o_O, Johanno, jaka ty masz strasznie niską samoocenę. Jesteś mądra, ja bym chciał, żeby nikt mnie nie oczerniał a ty sama siebie oczerniasz o.O. Moja pani wychowawczyni mi mówi, że samoocena jest ważna. Na prawdę, udało Ci się stworzyć piękne opowiadanie .
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Wt, 22 gru 2009, 20:56 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
No wiesz... tu się trochę wygłupiam, na serio tak nie jest (; Naprawdę Ci się podoba? Może napiszę jakieś ot tak, do opowiadań...? hmm...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Wt, 22 gru 2009, 20:59 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
-Słodycze są w piwnicy.... mówi Reksio. To idz po nie. Żarówka się spaliła.... odpowiada Reksio.
Norbi masło maślane ci wyszło 4/10
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 22 gru 2009, 21:36 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Sztuczna samoocena rządzi
|
Śr, 23 gru 2009, 08:24 |