|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 22:57
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Zaczną, kiedy znajdzie się w regulaminie
BTW Już zaczynam mącić...
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 28 gru 2009, 11:07 |
|
 |
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
To forum upadło już miesiące temu.
Jedyne co jest tutaj to tylko zwykły spam.
Dopatrzyłem się też kilku problemów:
1) Gwardia Reksia- co oni w ogóle robią? Draki na PW za znalezienie pożytecznej rzeczy.
2) Moderatorzy- Większość z nich nie wchodzi nawet raz na miesiąc.
3) Sens- Po premierze RIMS to forum padło trupem. Nawet te całe działy o Reksiu zostały zajęte przez SPAM.
4)RPG- Ja jestem dumnym posiadaczem RPG więc nie chcę ich usuwać bo po „śmierci” tego forum (patrz. punkty 3) to jedyna rozrywka na tym forum.
5) Dział konkursy- Nie wiem nic jeśli chodzi o ten dział z jednej strony: „Użytkownicy mogą zakładać oficjalne konkursy”. Z drugiej strony: „Swoje konkursy można zakładać w kanalizacji a dział dla każdego nowego konkursu forum nie oszpeci.  .
6)Wielka reksiowa Gra- Powinna znajdować się jak cała reszta w kanalizacji.
7)StoutBox- do śmietnika jak najszybciej.
 - Konkurs literacki- przydał by się jakiś na ferie
Pn, 28 gru 2009, 11:53 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Bardzo Cię przepraszam, ale teraz mnie rozśmieszyłeś. Artur, xDominik odeszli - większość wchodzi, ale się nie udziela, bo po co. Mają zaraz zostać skrytykowani?
Jak już bardzo chcesz wiedzieć, Gwardia ma własne zadania o których możemy nie pisać wprost.
Spam się tworzy i będzie tworzył, dlatego trzeba pomagać ludziom, a nie wywalać błędy.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Pn, 28 gru 2009, 11:59 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że lepiej byłoby dla forum (i dla mnie  ), gdyby zakazano RPG. Więc chcę zakazania.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 28 gru 2009, 12:38 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Ok, przedstawię kilka propozycji Moderatorium, które zdecyduje co należy zrobić. Mam nadzieję, że uda się podreperować forum. 
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pn, 28 gru 2009, 14:57 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Dziękujemy za wysłuchanie naszych propozycji, co było pewnie piekielnie trudne, za co serdecznie przepraszam  .
Poza tym startuje ReksioRPG, czyli centrum, gdzie można założyć własne RPG, lub je kontynuować. Zainteresowanych proszę o kontakt.
|
Pn, 28 gru 2009, 15:01 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A jak ja coś powiem o Moderatorium to odrazu się skacze do gardła i obraża.. nie tędy droga moi mili...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 28 gru 2009, 16:36 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Nie rozumiem o.O
|
Pn, 28 gru 2009, 16:41 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
To sobie przejrzyj poprzednie strony i posty Johanny..
Ale z tego co widzę to idziemy ku porozumieniu.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 28 gru 2009, 16:47 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Sprawa RPG.
Usunięcie: 6
Limit: 1
Brak zmian: 1
No, to chyba sprawa przesądzona...
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pn, 28 gru 2009, 16:54 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Daj komentatora jeszcze raz, proooszeee 
|
Pn, 28 gru 2009, 16:57 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
No dobra. Ale nie spadnij z krzesła...
KOMENTATOR:O, sześć do jednego i jedynego! Usunięcie RPG to już coś pewnego! Wreszcie widzimy jakąś zmianę. Arti rozpoczyna decydujący abortaż na wyniki. Oczywiście zakończył się klęską. Grześ zdecydował się ,,przedstawić kilka propozycji Moderatorium", więc, jak widać, ktoś o przydomku ,,Wielki Reaktywator" dopiął swego...Chyba już WJM skapitulował, he, he...
------------------------
No i chyba to tyle, jeśli chodzi o RPG. Co teraz rozważamy?
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pn, 28 gru 2009, 17:04 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Jeszcze poczekajmy trochę z następnymi planami, żeby nie uważali że za dużo wymagamy OgO
|
Pn, 28 gru 2009, 17:12 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Spokojnie, dyskusja z pewnością przedłuży się. Proponuję pogadać o tym, czy zrobić nowy dział Gry.
Czy robić dział Gry?
-tak, a Kanalizację uczynimy koszem na bezużyteczne tematy
-nie, gier jest za mało
|
Pn, 28 gru 2009, 17:23 |
|
 |
Buizel
Starszy Norman
|
A co będzie w tym temacie GRY ?
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Pn, 28 gru 2009, 19:24 |
|
|