|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 06:31
|
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Ja po prostu pokazuje, jak glupie jest wasze rozumowanie
A tak BTW. czemu nikt sie nie uczepi Euresandy? Nie zeby cos, ale pol roku kompletnie nic nie robila, a Grzesia sie uczepilscie 
_________________Cort X-6

|
Cz, 21 sty 2010, 20:33 |
|
 |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> A ja jestem za cofnięciem go do funkcji moda i mnie wstawienie na admina  !!!!!1111111111
PS. I czemu żeście sie tak uczepili Grzesia, a SS wrocil chyba tylko na forum po to aby wojowac z grzeskiem  .
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Ostatnio edytowano Cz, 21 sty 2010, 20:35 przez xDominik, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 21 sty 2010, 20:34 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
[sarkazm]
Ach! Ależ to świetne argumenty. Cofam swoje złe oskarżenia
[/sarkazm]
...
_________________Pozdrawiam, Lone Star 
|
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Bo ona próbuje zrozumieć userów i pomaga IM, a nie trzyma się sztywno Regulaminu, w przeciwieństwie do niegrzecznego względem nas Grzesia?
Trudne?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
Wez nie mow o grzecznosci, kazdy widzial jak sie zachowywalas wzgledem nowych userow
Poza tym - chcecie zmienic regulamin, a konkretow dalej brak 

|
Cz, 21 sty 2010, 20:36 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Johanna byla lepsza
Bambosz, teraz nas po prostu osmieszasz. Dobrze ci z tym jak mniemam.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 sty 2010, 20:36 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Myślałem, że Grześ nadaje się na Admina, a tu...
Mi się wydaje, że ktoś tu chce moda  ...
Ale popieram Cię, admin, nawet mod się nie powinien tak zachowywać. Jeżeli zmieni zachowanie, ja mogę dać mu ostatnią szansę, a jeżeli nie, zdjąć go ;x. Jeżeli ktoś miałby zostać adminem, to SM ;>. Powód:
Dizel - (nie obraź się) jest trochę chamski ;p... mod mu starczy ;p...
xDominik - długo go nie było, jest za wcześnie, aby o czymś dyskutować
Artur - no właśnie, zapomniałem o nim xD. Artur według mnie też nadaje się na admina, o ile nim już nie jest (xD), bo się trochę nie znam  .
Stryj - razem z Arturem najodpowiedniejsze osoby na funkcję admina, no to chyba zostało nam głosowanie...
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 21 sty 2010, 20:37 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Zmienię mój nick na Sru i będą wszyscy zadowoleni.
@Topic: Mam wrażenie że Bambosz się wydurnia 
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Cz, 21 sty 2010, 20:37 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
O, i nawet sami na to wpadliscie, widze postepy w rozumowaniu, ale z jego tempem dalej slabo 

|
Cz, 21 sty 2010, 20:39 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Cały czas ćwiczymy.
|
Cz, 21 sty 2010, 20:39 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Bambosz - daj spokój...
Jakby SM zamiast Grzesia był adminem nie byłoby takich konfliktów, takiego admina i wszyscy może zaczeli by rzetelnie wypełniać swoje obowiązki i byłoby dobrze...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 sty 2010, 20:40 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Joyce, nie zmieniaj xD. Ja też myślę, że Bambosz się wydurnia ;p...
Przybysz- racja.
PS: Joyce, bardziej lubiłem Cię jako Johanna ;pp...
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 21 sty 2010, 20:42 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
Aha, czyli jak SM dostanie admina to nagle wszyscy userzy beda wchodzic i wogole na forum zapanuje milosc, tak? 

|
Cz, 21 sty 2010, 20:43 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Ja i tak będę mówił Johanna ;p
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 sty 2010, 20:43 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Widzę, że zamiast rozstrzygnąć spór o to, czy pozostawić Grzesia jako admina, czy ustanowić kogoś innego, tylko się kłócicie.
Ja osobiście jestem za oddaniem admina Stryjowi, bo jest najkompetentniejszą osobą na tym forum, zdolną objąć to stanowisko.
I PRZESTAŃCIE SIĘ KŁÓCIĆ!!! W ten sposób nie naprawicie forum 
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 21 sty 2010, 20:44 |
|
|