|
|
Teraz jest Wt, 17 cze 2025, 23:41
|
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
To krótki tutek:
1.Nowy artykuł, najpierw szukamy czy już jest taki,
2.Jak niema to szukamy , no, weźmy że mamy czerwony link, czyli takiego artykułu nie ma
Klikamy i robimy ale jak to zaraz pokaże:
najpierw może taki wzór:
'''to co opisujemy '''- krótki wstęp
== tu jakiś temat np. historia, ciekawostki==
* tak robimy punkt
[[nazwa artykułu| tak robimy odnośnik]]
Obrazek dajemy klikając odpowiedni przycisk... noi to chyba tyle...
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 4 kwi 2009, 19:54 |
|
 |
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Wielkie dzięki.Chyba już można pokazać userom Reksiopedie
_________________ ...
|
So, 4 kwi 2009, 19:57 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Chyba jeszcze nie można... Za mało artykułów.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 4 kwi 2009, 20:08 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Kto napisał o Waldimorsie.
Ktokolwiek to zrobił prosiłbym i go, i wszystkich o jako-takie weryfikowanie informacji. Musiałem większość poprawiać (również błędy ort.).
O Spielmausterze to samo...
Ludzie...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 4 kwi 2009, 20:14 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Dziękuje za połączenie posta.
Drogi Agraelu. Bardzo bym cię prosił, byś nie pisał bez weryfikowania swoich tekstów. Już 2 artykuły musiałem po tobie poprawiać!
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 4 kwi 2009, 20:27 |
|
 |
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
No to mam niespodziankę.Uzupełniłem Radę Siedmiu Czarodziejów i każdy sobie może poczytać o nich ciekawostki.i Jeszcze dodałem ich Portrety żeby mogli zobaczyć jak wyglądają.A Al-Chomik też siedzi już w Reksiopedii.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
So, 4 kwi 2009, 20:33 |
|
 |
Gość
|
Ten niezalogowany dzisiaj rano to byłam ja.
A wikia jest o tyle fajna, że jak zapomnisz hasła wysyła Ci na e-mail. Ne musisz nic pamiętać. Zawsze możesz dodac artykuł  .
|
N, 5 kwi 2009, 09:58 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
ehh... tylko serdecznie proszę nie robić zlepku tekstu, zobacz na inne artykuły, czy tam też jest zlepek tekstu? No nie...
I później ktoś to musi stale poprawiać
A co do oddania do użytku publicznego, to jescze nie, nadal są czerwone linki, czyli puste, nienapisane artykuły.
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 5 kwi 2009, 13:02 |
|
 |
Kitta
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 20 sty 2007, 20:31 Posty: 78 Lokalizacja: Szczecin
|
Ludzie, wy róbcie porządnie, bo mam dosyć dodawania do tych "artykułów" informacji i zdjęć... Nie zawsze wszyscy będą wam poprawiać... Czegoś takiego nie można dać do użytku.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
|
N, 5 kwi 2009, 14:02 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Ojej no kto to pisał w Spielmausterze: "Do karty ślectwa"... Ludzie, ortografia 
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
N, 5 kwi 2009, 14:15 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Ja mam jedną małą prośbę - jeżeli ktoś nie potrafi, to niech się do tego nie zabiera.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 5 kwi 2009, 14:39 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Poprawiłem, Czary, Waldiego Morsa i jego jaskinię.
Jako gość, bo zapomniałem się zalogować.
Myślę, że się spodoba. 
|
N, 5 kwi 2009, 15:45 |
|
 |
Gość
|
Proszę przed wysłaniem artykułu na Reksiopedię wysyłać go do mnie na e-maila. Potwierdzę i poprawię błędy, ewentualnie dodam grafikę lub rozbuduję artykuł. I nie mieć pretensji, bo jestem Generałem Planowania GR i musicie mnie słuchać  .
|
N, 5 kwi 2009, 19:49 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Po co takie zamieszanie?
Wystarczy tylko się kontrolować.
|
N, 5 kwi 2009, 20:06 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Nie uważacie, że gra na Reksiopedii jest niepotrzeba i tylko ją zaśmieca?
Proponuję usunąć tą grę z Reksiopedii i stworzyć specalnie zrobioną do takowej gry.
W Reksiopedii powinny być same hasła.
Takie jest moje zdanie.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
N, 5 kwi 2009, 20:09 |
|
|