|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 05:39
|
Autor |
Wiadomość |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> A czemu wnioskujesz ze SM bedzie "fajniusim" adminem i lepszym niz grzes? JA myśle , że ja byłbym lepszym adminem niż SM i Grzes razem wzięci  ! Albo lepiej zaloże temat "Bambosz na Admina!!!!!!!"
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Cz, 21 sty 2010, 20:44 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Tak...
A co nie lubicie go? Jest złym modem?
Chyba nie...
A na pewno nie jest TAKI jak GRZEŚ.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 sty 2010, 20:45 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Może  ... Nie no, mówię serio xD. Nie zapanuje miłość, ale może poprawi się atmosfera... Wszyscy userzy nie będą wchodzić.
Mam wrażenie, że 2 osoby z tego forum bardzo chcą moda  ...
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 21 sty 2010, 20:45 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Ja jestem za tym, aby w ogóle zdjąć wszystkich modów i adminów, i żeby ich w ogóle nie było 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 sty 2010, 20:46 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
Czyli jaki?
Bo Grzes jest np. inteligentny i bardzo elokwentny, myslalem, ze Stryj tez, a ty wylatujesz, ze jest inaczej 
_________________Cort X-6

|
Cz, 21 sty 2010, 20:46 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Tyle że Ciebie nikt nie proponował na admina - przykro mi.
Wnioskuję to po postach, jego aktywności moderatorskiej i uprzejmości.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 sty 2010, 20:47 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Wtedy byłoby awful :p... wszyscy by robili co chcieli, ktoś mógłby skasować to forum, niee, tylko nie to!
|
Cz, 21 sty 2010, 20:47 |
|
 |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> Grzes kiedys tez byl uwazany za swietnego moda i wszyscy go lubili! A co jak ze Stryjem bedzie tak samo  !!!!!!!!!!!!!!!1111111
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Cz, 21 sty 2010, 20:48 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Nie sądzę ale oby nie...

|
Cz, 21 sty 2010, 20:49 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
To go wywalimy 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 sty 2010, 20:49 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
To weźmiemy następnego 
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 21 sty 2010, 20:50 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Powiedziałbym, że byłoby lepiej gdyby nie było Johanny, która tworzy sojusze przeciw osobom, które jej się nie podobają. Takich afer nie było przed zarejestrowaniem Johanny.
Model jej działania:
- "Grzesiu nic nie robisz, po prostu 0, tylko siedzisz i tylko dokuczasz!"
- "Nie Tobie to oceniać. Blokuję Cię! Jesteś wredna."
- Grześ mnie zablokował! Wezwę wiernych przyjaciół! Wspomogą mnie w próbie jego odwołania. Nie będzie mi mówił, że jestem wredna i blokował!
To jest żałosne...
No ludzie! Ja spędziłem długie godziny na tym forum, aby było jak najlepsze i nadal spędzam. A tu nagle weteranka forumowa, która na forum jest 10 miesięcy mówi mi, że nic nie robię, 0. To jak tu nie powiedzieć, że jest wredna?
Euredandy nikt nie chce odwoływać, choć długi czas nie pracowała, właśnie nic.
A dlaczego?
Bo zmienia Wielkiej Johannie nick, daje avatar, stara się wkręcić we wszystkie akcje, zdradza informacje z Moderatorium itd.
Zastanówcie się... Poddaję to pod Waszą ocenę...
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
Ostatnio edytowano Cz, 21 sty 2010, 20:53 przez Grzes, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 21 sty 2010, 20:50 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Grześ zmienił zachowanie, zupełnie się zmienił, a SM, właśnie, nie widziałem go od paru dni  . Ale chyba nie odszedł... Chyba nie. On nie zmienił zachowania, a jak już, to na lepsze.
|
Cz, 21 sty 2010, 20:52 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Dobrze...
Bambosz będzie pisał że Grześ jest fajny, on jest fajny, a forum nie potrzebne są zmiany.
xDominik będzie zaś twierdził że to on byłby najlepszy na administratora.
Grześ będzie pisał że wszyscy go oczerniają a on sam jest fajny i chce konkretów.
Johanna, czy jaki ma teraz nick - Będzie uważała że Grześ jest niesympatyczny i nie interesuje się forum oraz nic nie robi - dobrego.
Ja będę pisał że Grześ lepszy byłby jako zwykły mod...
Do niczego nie dochodzimy... Tutaj trzeba konkretów.
|
Cz, 21 sty 2010, 20:54 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Ja cały czas o nie proszę i nie mogę się od Ciebie doprosić.
Zamiast tego wmawiasz, że jestem jakiś zaślepiony i nie widzę nic przeciwko sobie.
Wszystko napisałem w poprzednim poście.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 21 sty 2010, 20:57 |
|
|