|
|
Teraz jest So, 21 cze 2025, 08:50
|
Bijemy rekord obecności na forum.
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
ostatnio jest nas więcej, wiele osób wróciło więc może się udać 
|
Śr, 26 wrz 2007, 15:06 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Lol, no i co z tego? Nie uda się - od bardzo dawna ilość osób będących na forum nie przekroczyła chyba 16.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 26 wrz 2007, 15:51 |
|
 |
Gość
|
Ale jeśli wszyscy znajdą się na forum o tej samej porze, to na pewno pobijemy rekord!  Trzeba być dobrej myśli, a wszystko będzie ok! 
|
Śr, 26 wrz 2007, 16:05 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
To prosiłbym Was, żebyśmy umówili się z większą ilością użytkowników, a nie kilkoma. Może wysłać do wielu użytkowników PW o wzięcie udziału w biciu rekordu? Podać link do tego tematu i żebyśmy ustalili konkretną datę i czas. Nie wchodzi w grę według mnie wysłanie PW użytkownikom z prośbą o przyjście na forum w konkretnym terminie, bo pewnie i tak nie przyjdą wtedy.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 26 wrz 2007, 16:26 |
|
 |
Gość
|
już przecież ustaliliśmy datę 28 od 18 do 19 a i mylisz się a propos tej liczy 16 ostatnio podczas pierwszej rozprawy GR było 17 osób 
|
Śr, 26 wrz 2007, 17:28 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
|
I tu chciałbym zwrócić uwagę - prawie nikomu ta data oraz godzina nie odpowiada. Musimy ustalić to z wieloma użytkownikami, wtedy jest szansa na pobicie rekordu.
|
Śr, 26 wrz 2007, 18:34 |
|
 |
Sempertus Snejk
Norman
Dołączył(a): Pt, 4 maja 2007, 14:28 Posty: 208 Lokalizacja: Wioska Ukryta w Liściach
|
Jeśli ktoś pyta to ja jestem ponad 1000 raz na forum
_________________Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
|
Cz, 27 wrz 2007, 17:55 |
|
 |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
Mi pitek pasuje
>> Nie widzę w tym sensu do reszty rozmowy tgz. Czysty Spam
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Cz, 27 wrz 2007, 18:57 |
|
 |
Gość
|
miałeś kompletną rację... nie udało się wielka szkoda 
|
So, 29 wrz 2007, 16:31 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
|
Weź Tyzyfona wymień 10 terminów dokładnych z godziną i niech każdy poda wszystkie im odpowiadające. Ja mogę np. wybrać z dziesięciu terminów siedem i z tych siedmiu powinno odpowiadać każdemu użytkownikowi. Każdy niech powie, które mu odpowiada, nawet nie najbardziej, bo byłoby ich mało, tylko te odpowiednie wszystkie. Może nie 10 terminów, najlepiej z 20. 
|
So, 29 wrz 2007, 19:50 |
|
 |
Werus
Norman
Dołączył(a): So, 23 gru 2006, 19:07 Posty: 289 Lokalizacja: 100lica
Naklejki: 1
|
Proponuję wysłać do wszystkich stałych użytkowników PW np. czy odpowiada ci godzina taka i taka w taki i taki dzień. I jak tak uzgodnimy, to bedzie mozna pobijac.
|
Pn, 29 paź 2007, 20:56 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Administrator może za jednym zamachem wysłać emaila do wszystkich usterów.
Po co piasać do każdego z osobna?
Może poproście Michcia?
Jeśli ładnie poprosicie to być może się zgodzi.(Pewien nie jestem)
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pn, 29 paź 2007, 21:17 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
|
Ale to byłoby dużo zamieszania, za dużo osób jest na forum, by każdy podawał termin, kiedy może wejść na forum. W tym przypadku według mnie lepiej, jeżeli wyśle się maile do wszystkich userów z prośbą, aby byli na forum w danym terminie.
|
Pn, 29 paź 2007, 22:52 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
TERAZ jest 16 osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(na forum)
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 30 paź 2007, 20:04 |
|
 |
WojtekSto
Roz-kreca się
Dołączył(a): Śr, 5 gru 2007, 17:04 Posty: 30 Lokalizacja: Kalisz
|
Kiedy następny rekord pobijamy, musimy się umówić.
|
Śr, 5 gru 2007, 17:16 |
|
|