|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 05:41
|
Autor |
Wiadomość |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Argumenty:
1.Stał się niemiły <rozmowy z gg z Johanną>
2.Despotyczny
3.Nie zrobił nic kiedy Bambosz jawnie złamał regulamin nie dopuszczając do tej dyskusji, dobry admin pozwala na dyskusje a nie w obawie o swój stołek dopuszcza łamanie praw użytkowników do dyskusji <jest to tez argument za despotyzmem>.
4. Grześ piętnował despotyzm i władze absolutną a sam teraz taki się staje
Apel do userów proszę przemyślcie swój głos czy naprawdę chcecie by adminem był ktoś kto dławi dyskusje nieodpowiadające mu, świadczy to o tym że nie liczy się z nami i naszym głosem i zdaniem
To zagranie było przecie poniżej krytyki
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Pt, 22 sty 2010, 14:37 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
1. To jest jego gg PRYWATNE, nie musi rozmawiac z nikim z forum, jak nie ma na to ochoty, a Johanne to ja tez bym zablokowal
2. Znowu arguent, a przykladow brak
3. Przeciez temat jest otwarty, chyba, ze czegos nie zauwazylem
4. Nie, nie stal sie despotyczny, mam ci to jakos rozrysowac czy jak?
_________________Cort X-6

|
Pt, 22 sty 2010, 14:53 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
O tak, tak... Argument nr3: Jak troszczy się o swój stołek
Argument4 też opowiada się za tym jak bardzo opanowała go władza.
Mój argument - jest uparty...całkowicie niechętny zmianom
Pisał, że nie jest złym adminem bo Moderatorium nie zauważa że jest zły - Towarzystwo wzajemnej adoracji
To są argumenty przeciwko niemu. Dzięki SS - nie chciało mi się czegoś takiego formułować.
Ale ja nadal uważam go za sumiennego moda i admina, który wywiązuje się ze swoich obowiązków - Pisał już kiedyś że jak userzy będą chcieli aby przestał być adminem to przestanie - a popatrzcie na jego posty choćby w tym temacie... Jak się zachowuje nie przyjmując ani słowa krytyki. Grzesiu! Zrozum swoje błędy!
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 22 sty 2010, 14:55 |
|
 |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
To nie wasza zasługa tylko Euresanda została powiadomiona o tym na gg i otwarła
Zapomniałem o hipokryzji która przebija przez działanie Grzesia, z jednej strony mówi że respektuje prawa a z drugiej nie pozwala na taką dyskusję pozwalając osobie która nie umie dyskutować <Bamboszowi> zamknąć ten temat
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Pt, 22 sty 2010, 15:07 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
A co on wrozka jest, ze ma wiedziec co ja robie?
Ludzie pomyslcie no z 5 minut chociaz, to JA zamknalem ten temat 
_________________Cort X-6

|
Pt, 22 sty 2010, 15:17 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Wiesz co Bambosz > Ja nie będę się wykłócał.
Moje zdanie przedstawiam:
Grześ to dobry, aktywny user, sumienny admin. Ma swoje błędy - których nie chce uznać...
--------------
Nie mam zamiaru powtarzać tego samego jak ty w koło - wiemy już jakie masz zdanie... 
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 22 sty 2010, 15:21 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
OFICJALNIE NA FORUM CAŁEGO... FORUM PRZEPRASZAM GRZESIA, DIZLA, SM, BAMBOSZA I KOGO TAM JESZCZE MOJE ZACHOWANIE URAZIŁO. SZUKAM DZIURY W CAŁYM I STROJĘ FOCHY, PRZEPRASZAM. NA FORUM NIE JEST ŹLE, PSUJE JE WŁAŚNIE ATMOSFERA, KTÓRĄ JA TWORZĘ. MOŻE ZAMIAST PISAĆ TYLE POSTÓW O DURNYCH REWOLUCJACH, ZACZNĘ TWORZYĆ CIEKAWE TEMATY W O STRONIE? RAZ JESZCZE PRZEPRASZAM. (NIE, BOT, TO NE PODSTĘP EURE I SOK. XD)
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Pt, 22 sty 2010, 15:23 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Nie wiedziałem że jesteś do tego zdolna  Gratuluję... Osądzić samego siebie jest najtrudniej.
Racja - jak już pisałem nie tylko ja - z tym Moderatorium da się współpracować.
Grześ to dobry admin, ale potrzeba mu jeszcze pokory.
Userzy powinni zając się wreszcie odbudową ATMOSFERY forum a nie nagonką na Grzesia.
|
Pt, 22 sty 2010, 15:29 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A co wy wszyscy tak na to gg się uparliście..
To jest chyba jego prywatna sprawa co komu pisze na gg
jeśli Jo została urażona - pisze o tym, a nie teraz wszyscy co nie chcą Grzesia się tym podpierają..
Zresztą ty SS widzę nagle się obudziłeś i tak zacząłeś dbać o FR ?
Czy tylko wykorzystałeś pierwszą, lepszą okazję aby go wygonić z admina ?
...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pt, 22 sty 2010, 16:49 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Pod... tfu, popieram 
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pt, 22 sty 2010, 16:56 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
No dzięki, bo ty SS nie masz raczej nic wspólnego z rozmową Jo i Grzesia na gg. W niektóre sprawy po porstu się nie ingeruje.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pt, 22 sty 2010, 16:59 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Poza tym nie powinnam była podawać W OGÓLE tu tej rozmowy, to był błąd.
|
Pt, 22 sty 2010, 17:01 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Dobra, ja myślę że to stosowna chwila aby już zamknąć ten temat...
Wszyscy zgodni? 
|
Pt, 22 sty 2010, 17:53 |
|
|