|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:58
|
Autor |
Wiadomość |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Oficjalna strona GR.
Tak oto wyczekiwana strona GR już jest . Jak "Nam" wyszła przekonacie się wchodząc na nią - http://www.gwardiareksia.yoyo.pl/
Jeżeli macie jakieś pomysły co do strony lub macie ochotę napisać jakiś materiał (który oczywiście znajdzie się na stronie ).
PS. Dziękuje bardzo Lone Starowi za zrobienie Naszej strony .
Ostatnio edytowano So, 3 sty 2009, 15:50 przez xDominik, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 3 sty 2009, 15:23 |
|
|
Gość
|
Myślę, że możnaby wypisać na niej członków GR (oczywiście najpierw ją utajnić), specjalny dział na konta (bank), sklep statków kosmicznych i rynek. Aha i jeszcze hasło, aby tylko członkowie Gwardii mogli na nią wejść.
|
So, 3 sty 2009, 15:41 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Cóż za nieudacznik zrobił tą stronę ? Co ? Aha, to ja Strona jest średnia wg. mnie, ale jakoś nie miałem weny. Chciałem dodać że logo na początku i statki w bannerze u góry są autorstwa Roostara
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
So, 3 sty 2009, 15:59 |
|
|
Gość
|
Strona bardzo ładna nie bądź taki skromny
szkoda że Roostar o tym nie wie to może zrobił by więcej różnej grafiki
|
So, 3 sty 2009, 16:02 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Super! Bardzo piękna strona. Trochę denerwuje ta reklama u góry, ale nie sądzę, aby dało się coś z tym zrobić .
Ale na razie troszkę mało. Myślę, że strona się bardzo rozwinie .
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 3 sty 2009, 16:11 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
W prawym górnym rogu jest takie coś [^]. Po kliknięciu reklama znika.
Strona sam nie wiem jaka, nie robi na mnie wrażenia ale i tak jest fajna. Na razie to przydałoby się na niej trochę treści. Rozumiem oczywiście, że jest przygotowywana. Logo niezłe.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 3 sty 2009, 16:30 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
|
Logo zdaje się jest dziełem Roostar'a. Jeśli chodzi o treść to ja mogę napisać (tylko muszę wiedzieć co jak, gdzie i przezde wszystkim o czym mam pisać ).
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 3 sty 2009, 16:31 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Strona nie jest zbyt duża bo nie jest o jakiejś rozległej tematyce - tylko o Gwardii. Była robiona na szybko bo obiecałem Dominikowi ją na koniec przerwy świątecznej a zaczęliśmy wczoraj ok. 22 Mi osobiście to jedynie podoba się to logo Roostara, bardzo ładnie - podobne do oficjalnego. Statki Roostara wstawiłem od tak bo z Dominikiem nie wiedzieliśmy co wstawić, a myślę że ładnie się tam one komponują. Mam nadzieje że Roostar nie będzie miał za złe że użyliśmy jego grafiki
|
So, 3 sty 2009, 17:12 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Skąd to wytrzasnąłeś? Z tego co przed chwilą sprawdziłem, to Tyzyfona dawała ten statek.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 3 sty 2009, 17:26 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
|
Proponowałabym, aby zamiast KOGR przynakmniej w jednym miejscu napisać Kasa Oszczędności Gwardii Reksia, aby Ci co nie wiedzą nie pytali.
|
So, 3 sty 2009, 17:38 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Bardzo ładna strona. Te statki na stronie głównej są super.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 3 sty 2009, 17:47 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Zdawało mi się że Roostara, przepraszam
C.d. KOGR, zaraz dodam jej pełną nazwę w treści podstrony
|
So, 3 sty 2009, 17:54 |
|
|
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
Proponuje starsze statki też wstawić na stronkę ,ale trochę zreformować cenki.
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
So, 3 sty 2009, 20:43 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
Według mnie artykuł Euresandy jest bardzo dobry . Mam nadzieje, ze jeszcze kiedyś coś dla Nas napiszesz ;p.
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pt, 9 sty 2009, 22:42 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Bardzo podoba mi się ta strona.Kiedy artykuł przeczytałem...(milczy)bo brak mi słów
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
So, 31 sty 2009, 21:21 |
|
|