|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:22
|
Wasza ulubiona gra edukacyjna, z dzieciństwa firmy AM.
Autor |
Wiadomość |
ElectroPea15
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Re: Wasza ulubiona gra edukacyjna, z dzieciństwa firmy AM.
Koziołek Matołek Wynalazca oraz Reksio i Ortografia ^^
_________________ Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
|
So, 3 mar 2018, 22:09 |
|
|
Tori
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 26 sie 2021, 08:07 Posty: 38 Lokalizacja: Gdzieś, lecz niewiadomo gdzie.
|
Szkoła Koziołka Matołka oraz ABC z Reksiem. Używałam z tych programów na zajęciach wyrównawczych i wiedza wchodziła wtedy o wiele łatwiej w dziecięcych latach. Ahh, piękne wspomnienia.
|
N, 19 wrz 2021, 16:36 |
|
|
Mati(2004)
Się Odezwał
|
Moja pierwsza gra z dziecinstwa to była Liczę z Reksiem i to jeszcze wydanie z Gazety wyborczej, tą grę bardzo lepiej wspominam grało się na windowsie XP gra nie działała na windowsie 7 druga gra była to Abc z Reksiem nie znałem wtedy fabułę tej gry nigdy za dzieciaka ją nie ukończyłem trzecia i ostatnia gra którą grałem to jest Królewna śnieżka co ciekawe ze wględu na kiepskie tłumaczenie w Polsce w Rosji i Rumuni Gra po prostu nazywa się Królewna świeżka i 7 krasnoludków
|
Pt, 15 mar 2024, 17:08 |
|
|