|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:25
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Świąteczne RPG
Sprawdzam, czy obraz nie jest tajnym przejściem.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 2 sty 2012, 20:51 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Sprawdzam co to jest.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 3 sty 2012, 18:55 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Dawid6: Wyuczyłeś się nowych zaklęć. Łatek: Gość napisał na kartce: Dużo by tu opowiadać... Zaczęło się od eksperymentu rady siedmiu czarodziei. Chcieli oni połączyć wymiary i zrobić między nimi przejście... Nie udało się to jednak, pomylili rzeczywistości i otworzyli portal do zupełnie innego świata pełnego mrocznych złowrogich bestii... Dzień po doświadczeniu, potwory trafiły na portal, przeszli przez niego a następnie ogarnęli cały Magix w mroku i w chaosie... Czarodzieje zostali uwięzieni w ich wymiarze... Zapewne zauważyliście już tą mgłę... Jest ona czymś w rodzaju tlenu dla nich. Bez niej nie mogą funkcjonować. Sami ich raczej nie pokonajcie, pozbądźcie się w jakiś sposób mgły... Dalmatynka: Mgła jednak gryzie się z powietrzem w naszym wymiarze... Dlatego też wydają takie głosy... Nie mogę mówić, gdyż Wielki Mag Ciemności, bo tak nazywali go jego poddani rzucił na mnie czar... Adam Russo: Drzwi numer 4 niestety są zamknięte... Co robisz? Możesz wyuczyć się dowolnych trzech umiejętności w pokoju w ratuszu... Kogut Kogut: Istota rzuca w ciebie czar, który unieruchamia twoje kończyny i zaczyna się upiornie śmiać... Akita: Zauważasz, że postać w czarnej pelerynie siada na kamieniu, łapie się za głowę i użala się nad sobą... Komentator Kosmo: Zdejmujesz obraz ze ściany... Jednak nadal nie możesz nic zrozumieć i znaleźć czegoś co w nim ,,stuka''. kubulus: Zauważasz pękniętą butelkę... A pod nią coś jakby studzienkę kanalizacyjną.. Dostrzegasz, że dobiegają z niej szepty.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 4 sty 2012, 16:55 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Łatek dziękuje starcu i wychodzi z ratusza . Postanawia jakoś zniszczyć mgłę. Idzie do innego punktu światła niż ratusz .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 4 sty 2012, 17:05 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Jeszcze trochę popatrzę.
|
Śr, 4 sty 2012, 17:08 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Słucham, co mówią szepty.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 4 sty 2012, 18:23 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Próbuje porozmawiać z nią. Pytam czemu mnie zaatakowała, czego chce itp. itd.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 4 sty 2012, 18:37 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Próbuję tego, co wcześniej - kontaktu ze źródłem złej mocy. A czy mogę się nauczyć zaklęcia pozbawiającego mocy? Źródła złej mocy?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 5 sty 2012, 17:23 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Nasłuchuję dalej i też stukam w ściany.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 5 sty 2012, 18:11 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Zaklęcia do nauki - Kula budyniu
- Zaklęcie otwierające wszystkie zamki
- Teleportacja
Otwieram czwarte drzwi.
So, 7 sty 2012, 10:50 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Przepraszam za lekko nieplanowaną nieobecność na forum, spowodowana ona była kilkoma zuupełnie różnymi czynnikami. Konkurs Świąteczny zakończy się zgodnie z planowaną datą, RPG potrwa nieco dłużej jako swoisty jeden konkurs, niezależny od głównego. Więc kontynuujmy: Łatek: Nie wiesz jak zniszczyć mgłę. Dostrzegasz jedynie w dalszym ciągu zabity deskami Uniwersytet Magii oraz Swiatełko połyskujące gdzieś tam za latarnią. Akita: Patrzysz i patrzysz... Wrak przecieka coraz bardziej a postać siedząca na kamieniu nadal użala się nad sobą. Kubulus: Z szeptów wynika, że ktoś prosi o pomoc. Kogut Kogut: Nie uzyskujesz niestety odpowiedzi. Tracisz przytomność i budzisz się w jakimś małym domku, gdzie o dziwo dookoła nie ma mgły. Dawid6: Nie możesz. Udaje ci się nawiązać kontakt z Wielkim Magiem Ciemności, nim próbujesz coś powiedzieć za każdym razem śmieje ci się w twarz... Komentator Kosmo: Stukasz i stukasz... Ściana też stuka... Wygląda na to, że jesteś w punkcie wyjścia. Adam Russo Pokój numer 4 jest dziwnie pusty. Jednak zauważasz w nim mgłę...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 16 sty 2012, 15:18 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Rozglądam się dookoła, szukam czegoś ciekawego i jak siły mi wrócą to wychodzę na zewnątrz.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 17 sty 2012, 16:59 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Kurczę pieczone, wychodzę na dwór i sprawdzam czy Smokręt żyje.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 17 sty 2012, 17:18 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Badam to miejsce.
Wt, 17 sty 2012, 17:24 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
A kto jest teraz Burektorem? Idę sprawdzić.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 18 sty 2012, 08:46 |
|
|