|
|
Teraz jest Pn, 7 lip 2025, 18:37
|
Autor |
Wiadomość |
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
idź na górę królowej śniegu
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Wt, 16 lut 2010, 15:43 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Idź do królowej śniegu i poproś dżina o pałac dla niej.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 16 lut 2010, 15:44 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Dałem jej dżina ma zamek ,ale nie ma chrum buraka
|
Wt, 16 lut 2010, 15:46 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Rozumiem że góra jest już zamarznięta, ak?
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 16 lut 2010, 15:56 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
tak
|
Wt, 16 lut 2010, 16:02 |
|
 |
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
to otwórz drzwi w pałacu
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Wt, 16 lut 2010, 16:02 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Mam problem nie mogę krainy tktpm.Co tam robić?
|
Śr, 17 lut 2010, 21:30 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Zapisz sobie kolejność kolorów na szufladach w sali z prawej. Da się wysuwać dolne szuflady wszystkich szafek we wszystkich trzech pokojach. W jaki sposób wysuniemy je w pozostałych pokojach, tak ułożone będą gdy wejdziemy do trzeciej sali, przed którą na zegarze jest najpóźniejsza godzina. Na szuflady klikamy (kolejno na niebieską, żółtą, czerwoną, pomarańczową, zieloną, fioletową) od jednego do 6 razy za każdym razem o jeden więcej. Teraz zabieramy ze stołu dzbanek i podlewamy kolorowego grzyba w pozostałych pomieszczeniach. W sali po prawej szuflady powinny utworzyć schody, a grzyb ma być duży. Wchodzimy na grzyba po szufladach i rozmawiamy z Panem Gąsiennicą. Musimy odgadnąć zagadki. Wtedy Reksio może zjeść kawałek grzyba i urośnie na tyle, by móc dosięgnąć kluczyka. Gdy zje ciastko, wróci do normalnego rozmiaru. Idziemy za drogowskazem do sali z królikiem i kluczem otwieramy klatkę. Biały Królik poprowadzi nas przez labirynt.
Labirynt składa się z konarów w dolnej części, po czym przechodzi w schody. Można go przejść nawet bez królika, metodą prób i błędów. Powinniśmy dojść do pomieszczenia z maszyną niszczącą magię i ją zniszczyć. Najpierw jednak trzeba pokonać TKTPM –. Aby uratować krainę, trzeba kliknąć na „lunetę” w maszynie.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 18 lut 2010, 07:54 |
|
 |
Labladorek
Stawia Opór
|
Mam problem z teleportkami. Kiedy kogut zleca mi ich zbudowanie. Po powrocie z np. szopy . Kogut mówi mi abym znowu je zbudował. 
|
Pt, 12 mar 2010, 18:18 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
To nie błąd... Pokazuje Ci je na wypadek, gdybyś zapomniał jakie należy zdobyć części i gdzie je umieścić.
|
Pt, 12 mar 2010, 18:21 |
|
 |
Labladorek
Stawia Opór
|
Ale ja tracę wszystko co miałem w kieszeni 
|
Pt, 12 mar 2010, 18:24 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Może odinstaluj grę i zainstaluj od nowa  może podziała 
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 12 mar 2010, 18:52 |
|
 |
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
1.
jak już to zrobisz, to najlepiej wejdź w mój komputer i usuń resztki tego programu, a potem zainstaluj ponownie
2. spróbuj przeczyścić płytę, jeśli nie masz specjalnego płynu, to dmuchnij, a potem przetrzyj bluzką
3. jak nic nie pomoże, to wyślij maila do aidem, oni Ci pomogą, najwyżej będziesz musiał zaczynać od początku na nowej płycie[/url]
Pn, 15 mar 2010, 20:21 |
|
 |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Mam pękniętą płytke z tym co mam zrobić?
|
So, 20 mar 2010, 21:18 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Mhm, wyrzuć do kosza :>
Nie, nic się z tym nie da zrobić.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 20 mar 2010, 21:21 |
|
|