MWAHAHAHAHA! WITAM! Będę się streszczał, bo czemu nie. Mr Monster Show ma punktację ogólną - nie ma nagród za poszczególne wygrane konkurencje z tej prostej przyczyny, że jest was za mało na tak wielką liczbę nagród. Z tego też powodu Potworium postanowiło inaczej to rozegrać. Każda konkurencja ma określoną ilość punktów do zdobycia za określone miejsce. Oto zasady przyznawania punktów dla określonych konkursów:
Ktoś skasował wyniki. Na podstawie krótkiego dochodzenia (za które zresztą mi nikt nie płacił) odtworzyłem podium. 1 miejsce - 50 pkt (Czarnoksieznik) 2 miejsce - 40 pkt (Kretes102) 3 miejsce - 30 pkt (Podwórkowiec46)
Turniej Rycerski:
Spoiler:
Nie wpływa właściwie na punktację. Ze względu na głupotę Pana Pana Turniej nie dobiegł końca i każdy uczestnik otrzymuje 20 pkt za to, że po prostu wytrzymywał z tak durnym prowadzącym.
Potworny Teleturniej:
Spoiler:
Otrzymujecie tyle punktów, ile wynosi osiągnięta przez was suma gwarantowana: 200 pkt - Podwórkowiec 46; 80 pkt - Kacper98, Nika, Jimmi Strona, Mątek, Ż. Art; 25 pkt - Autor8, Doktor, Patryk780c, Kretes102, Quatrina, Maciek;
Diabelski Młyn:
Spoiler:
Ten zbiór konkurencji opiera się o zasadę, że w każdej podkonkurencji za pierwsze miejsce było 10 pkt, za drugie 8 pkt i za trzecie 6 pkt. Pod koniec wszystkie punkty są zliczane i sumowane do jednej listy, w której za pierwsze miejsce jest 50 pkt, za drugie 40 pkt itd. Mroczne Warcaby: Quatrina 10 pkt, Mątek 8 pkt, Nika 6 pkt; Diaboliczne Statki: Mątek 10 pkt, Kacper98 8 pkt; Straszny Spadalec: Koziołek Diabo... BWAHAHA! BEZ JAJ! Potworne Scrabble: Mątek 10 pkt, Quatrina 8 pkt, Autor8 6 pkt; Kółko i Krzyżyk Pod Piecem: Kretes102 10 pkt, Quatrina 8 pkt, Mątek 6 pkt; Mroczne Kalambury: Kacper98 10 pkt, Nika 8 pkt, Mątek 6 pkt; Punktacja całego Diabelskiego Młynka: 1 miejsce - 50 pkt (Mątek za 40 pkt) 2 miejsce - 40 pkt (Quatrina za 26 pkt) 3 miejsce - 30 pkt (Kacper98 za 18 pkt) 4 miejsce - 20 pkt (Nika za 14 pkt) 5 miejsce - 10 pkt (Kretes102 za 10 pkt)
Magiczna Niszczarka Zdjęć:
Spoiler:
Tani, szybki i moim własnym zdaniem przebajerowany sposób zdobywania dodatkowych punktów. Chcę też dodać, że Pan Potwór gdzieś tak w połowie zaczął olewać robotę i ja musiałem ją dokończyć. Mątek +70 pkt Autor +20 pkt Kacper98 +50 pkt Kretes102 +10 pkt AdamZet27 +10 pkt
Podwórkowy Mundial:
Spoiler:
1 miejsce - 50 pkt (Podwórkowiec46) 2 miejsce - 40 pkt (Nika) 3 miejsce - 30 pkt (Quatrina) 4 miejsce - 20 pkt (Matek)
Zgoda i Niezgoda:
Spoiler:
1 miejsce - 50 pkt (Kacper98) 2 miejsce - 40 pkt (Autor8) 3 miejsce - 30 pkt (Patryk780c) 4 miejsce - 20 pkt (Mątek) 5 miejsce - 10 pkt (Jimmi Strona)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość