|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest Wt, 13 maja 2025, 12:00
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dziadek Mroz
Emerytowany Zimistrz
Dołączył(a): So, 5 lut 2005, 13:04 Posty: 10 Lokalizacja: Biegun Północny
Naklejki: 0
|
 Re: Runda B
Tęskniłem za takimi świątecznymi opowiadaniami. Te całe "Ktośtam, ktośtam ratuje święta" itp. są strasznie oklepane. Cieszę się, że ktoś wybiera coś mniejszego kalibru, ale za to pisze w świetnym stylu. Parokrotnie aż klasnąłem z zadowolenia, a w paru miejscach rozległo się moje "Ho-Ho-Ho!". Żarty mi się podobały, to mój typ humoru. Fragment o czubkach dostaje prywatną nagrodę Dziadka Mroza w kategorii żartów o ozdobach choinkowych. Był morał, było właściwie wszystko, co niezbędne w świątecznej powiastce. Minusy, minusy... właściwie tylko parę drobnych błędów interpunkcyjnych z nawiasami i jeden błędnie napisany wyraz. Naprawdę, moja ocena jest jak najbardziej szczera. 24/25
|
Wt, 24 gru 2013, 12:14 |
|
 |
Reksio
Dzielny Pies
Dołączył(a): Cz, 3 lut 2005, 16:30 Posty: 42 Lokalizacja: Rhuda.
Naklejki: 0
|
 Re: Runda B
Hauu Haau! Rreszcie ale herbatka dobra! Ruż ryślałem ale herbatka dobra hau wrie wrajdzie rię wru hau ale herbatka dobra. Rrardzo ale herbatka dobra rii wraajne. Rie rwidzę radnych hau rirusów, wrięc: Rocena: 25/25
|
Wt, 24 gru 2013, 14:49 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|