| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 21:45 
 |  

RPG Reksio i zbuntowany Kuran  
	RPG Reksio i zbuntowany Kuran 

| Autor | Wiadomość |  
			| Dadi Mistrz Pisarstwa 
 Naklejki: 7
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranUżywam kurnika, a jeśli nie wystarczy jeden to nawet dwa. _________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania. 

|  
			| Pt, 1 lip 2011, 17:19 | 

|  
		|  |  
			| Kacper98 Forumowy Artysta 
 Naklejki: 6
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany Kuranc)Przy kurnikach. Justynka musi wiedzieć co i gdzie tam leży. _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| Pt, 1 lip 2011, 18:48 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranReksio: Po krótkiej rozmowie z Justynką Dowiedziałeś się tylko co możesz wziąć. Postanawiasz najpierw wybrać coś, co umożliwiło by dobre przebicie się przez atmosferę. a)wiaderko b)lejek c)antena Dadi: Istotnie w kurniku wszyscy się zmieścicie, ale w dwóch jest mniej ciasno. Teraz priorytetem dla ciebie będzie znalezienie silnika. a)części UFO b)wiaderko c)konewka Frog98: Policja zatrzymała cię za lot w ,,strefie kontroli policyjnej". Z racji tego, że nie jesteś policjantem masz 3 wyjścia: a)dać się aresztować (nie oznacza to końca gry) b)uciec przed aresztowaniem c)walczyć (duży wpływ ma czynnik: siła) lobon: Bardzo dobrze! Wanna nie tylko świetne posłuży jako podstawa, ale umożliwi też zachowanie higieny podczas podróży. Ale co będzie paliwem? a)woda z prysznica może jeszcze montujemy całą łazienkę   b)roztopione masło c)Diesel- silnik i paliwo w jednym. Można ukraść z warsztatu kogutowi (na szczęście go nie ma) WYMAGA 4 PODSTĘP!!! Inni na razie nie odpisali._________________
 Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!

|  
			| Pt, 1 lip 2011, 20:03 | 

|  
		|  |  
			| Kacper98 Forumowy Artysta 
 Naklejki: 6
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany Kuranb)lejek _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| Pt, 1 lip 2011, 20:25 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranJa ko że mam 5 podstęp xD ukradne kogutowi to co trzeba. _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| Pt, 1 lip 2011, 20:27 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranKacper98:Montujesz lejek.
 Ale co będzie kabiną?
 a)pralka
 b)beczka
 c)balia

lobon:
 Udaje ci się ukraść Diesel'a. Prawie możesz lecieć w kosmos.
 Ale bez głównej kabiny ani rusz!
 a)jest jeszcze jeden kurnik. Wezmę go.
 b)Bardzo duży i wytrzymały karton
 c)Karoseria od samochodu

|  
			| So, 2 lip 2011, 07:17 | 

|  
		|  |  
			| Hopper Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranB.Zielona farba. _________________Madness?This is Sparta! 

|  
			| So, 2 lip 2011, 08:10 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranHopper:Zielona farba doskonale się nada.
 Ale nagle obok waszej siedziby rozbił się statek UFO.
 Jest to najlepszy statek jakim da się latać w kosmosie. Może uda się go jakoś przechwycić?
 Niestety UFOkury pilnują statku jak oka w głowie. Może spróbujesz...
 a)walki (wpływ mają czynniki: siła i podstęp, ale można do pomocy przywołać Ryżokitowców)
 b)dyplomacja (wpływ mają czynniki: podstęp i wiedza, ale można poprosić zakon o pomoc w rozmowie)
 c)poprosić zakon o radę

|  
			| So, 2 lip 2011, 08:29 | 

|  
		|  |  
			| Hopper Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranA.Walczę. _________________Madness?This is Sparta! 

|  
			| So, 2 lip 2011, 08:33 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranA. Jak piszesz wezmę go, no to go wezmę xD.
 Coś dużo pisze tego ''xD''.
 _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| So, 2 lip 2011, 08:39 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranATAKUJESZTY vs UFOKURY

Twoje współczynniki:                                                                               Współczynniki Wroga:
 podstęp: 5                                                                                             podstęp: 0
 siła: 3+6(bonus atakującego)=9                                                                 siła: 14
 Przebieg:
 Mistrz Autobus atakuje! Zaskoczonym UFOkurom odejmuje się walka -1. Ponieważ 5+9=14 jest większe od 14-1=13. Wygrywasz bitwę z ciężkimi obrażeniami, więc wszystkie twoje współczynniki obniżają się o 4 do odwołania!

|  
			| So, 2 lip 2011, 09:00 | 

|  
		|  |  
			| Dadi Mistrz Pisarstwa 
 Naklejki: 7
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranUżywam silnika UFO jako głównego oraz konewki i wiadra jako silniki zapasowe. _________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania. 

|  
			| So, 2 lip 2011, 09:30 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranPojazd gotowy! związujesz sznurem konopno-jonowym i...Na jaką planetę lecisz?
 a)Kuran
 b)Kurakis
 c)Indor
 d)Lepiej odkryć nowe planety!

|  
			| So, 2 lip 2011, 09:33 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany Kurandobrze Dadi. Twój pojazd też gotowy! (post po wyżej był do lobona) Na jaką planetę lecisz? a)Na Kurana b)Na Kurakis c)Na Indor d)Lepiej odkryć nowe planety! Hopper: Ty i twój zakon wsiadacie do UFA. Na jaką planetę lecisz? a)Indor b)kurakis c)Lepiej odkryć nowe planety i gwiazdy. Podobno jest nowa planeta potężnie wielka i żółta! PS: lobon mam dla ciebie niespodziankę! Oto twój pojazd:  Wiem, że wyszło trochę źle przez to, że chciałem wymazać tło, ale to zrobiłem w paincie._________________
 Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!

|  
			| So, 2 lip 2011, 09:43 | 

|  
		|  |  
			| Hopper Bywalec Nory 
   |   Re: RPG Reksio i zbuntowany KuranB.Kurakis.  _________________Madness?This is Sparta! 

|  
			| So, 2 lip 2011, 09:50 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach