|
|
Teraz jest So, 3 maja 2025, 14:32
|
Zjedz użytkownika powyżej
Autor |
Wiadomość |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
 Re: Zjedz użytkownika powyżej
Nietoperz w sosie różdżkowym.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
Wt, 6 mar 2012, 17:52 |
|
 |
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
kiszony kotek
|
Wt, 6 mar 2012, 20:57 |
|
 |
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
|
Zapiekanka z SeKretną przyprawą i kretem Składniki:zapiekanka,Przyprawa SeKret,kret Podgrzewamy wszystko w piekarniku i zjadamy wszystko:)
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
|
Śr, 7 mar 2012, 09:38 |
|
 |
GameReksio
Stawia Opór
|
Kurczak z rożna!
_________________ GaMeReKsIo
|
Śr, 7 mar 2012, 14:22 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Zapiekanka z psa, kreta, kur, szczura, kraba i robali. Składniki: zapiekanka, pies, kret, kury, szczur, krab, robale. Mieszamy wszystko i zapiekamy. Smacznego!
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 7 mar 2012, 15:07 |
|
 |
GameReksio
Stawia Opór
|
Nietoperz w sosie księżycowym!
|
Śr, 7 mar 2012, 18:29 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
Zapiekane pudełko gry RiSP.Mniam!
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
Cz, 8 mar 2012, 14:54 |
|
 |
GameReksio
Stawia Opór
|
|
Pt, 9 mar 2012, 08:27 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
Pizza z dodatkiem zdjęcia reksia. Sposób przygotowania: Znajdujemy w Google Grafice zdjęcie reksia.Drukujemy.Kupujemy pizzę z szynką,ananasem,serem i pieczarkami.Dajemy do pizzy zdjęcie,dolewamy wodę,keczup i nietoperza.Piec w piecu ok. 4h.Smacznego!
|
Pt, 9 mar 2012, 16:16 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Kotek po tajsku.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 9 mar 2012, 17:53 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
Nietoperz pieczony razem z wyposażeniem.
|
Pt, 9 mar 2012, 18:36 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Babka kocia z dodatkiem brązowego sosu (taki kolor jak mam na nicku xD) i zmielonego szpiku kostnego.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 4 kwi 2012, 07:52 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
Granatowy rosół.
|
Śr, 4 kwi 2012, 13:38 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Mazurek KotaSkładniki: kot, jakaś masa na ciasto, BITA ŚMIETANA!, jakaś czekoladowa polewa. Więc tak, bierzemy kota, zalepiamy go do środka ciasta i pieczemy  xD Upieczone ko-ciasto polewamy bitą śmietaną, a polewę wlewamy do szprycy i rysujemy czekloadoway napis "Alleluja!".
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 4 kwi 2012, 14:15 |
|
 |
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
tort z kuratora. składniki: woda pieprz kurator ufo kury ( najlepiej 3) stary dysk CD-ROM z kompa. do garnka na 6 godzin i do piekarnika na 12 godzin. smacznego 
|
Cz, 3 maja 2012, 10:55 |
|
|