Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
Re: Zjedz użytkownika powyżej
Kura z rożna
_________________ Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo? Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Pt, 4 maja 2012, 11:12
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Taaa... Kot w budyniu Składniki: zwyczajowo kotek xD, budyń (najlepiej czekoladowy), mik-ser. Uwaga! Jeśli jesteś uczulony na budyń, skontaktuj się z Biedronką lub farmaceutą.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 4 maja 2012, 12:43
Ewka
Roz-kreca się
Dawid powiedz czemu usunełeś tamten avek? Przynajmniej wiem jak wyglądał. Kura z warzywami w polewie truskawkowej. Potrzebne materiały: Kura ( oskubana bez nóg i głowy), warzywa: marchewka, ogórek itd., 50 dkg truskawek.
Śr, 16 maja 2012, 16:40
Ewka
Roz-kreca się
Uwaga! Jeśli jesteś uczulony na budyń, skontaktuj się z Biedronką lub farmaceutą.[/quote]
Po co? Przecież jak ma uczulenie to bd kichał (chyba). Bd miał nauczkę, że zjadł.
Śr, 16 maja 2012, 16:42
Guard
Roz-krecony
Pies z piekarnika Sposób Przygotowania:Psa upiec w piekarniku i dołożyć pepsi, popcorn i pizzę. Ugotować jajka i dodać. Smacznego!
_________________ Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo? Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Cz, 17 maja 2012, 13:25
Ewka
Roz-kreca się
Osz ty!
Kot w jabłkowym dżemie na kanapce posypanej czerwonym proszkiem. Potrzebne materiały: kot, dżem jabłkowy, 2 kromki chleba (może być bułka jak ktoś woli) i czerwony proszek. Sposób przygotowania: kota wkładamy w dżem, potem kładziemy go na kanapkę i posypujemy czerwonym proszkiem. Smacznego.
Cz, 17 maja 2012, 20:05
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Ktoś tu plagiatuje mój styl robienia przepisów? Hmm??? Pieska potrawa Skład: różne śmiecie (najlepiej kosmiczne, zbombardowanie promieniowaniem gamma), szczątki hinduskiego psa, kolorowelandrynki oraz <html;script>. Zjeść ze smakiem (śmiecie xD), zwymiotować, umrzeć i pochować się w s-krypcie.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Cz, 17 maja 2012, 20:41
Ewka
Roz-kreca się
Zabiję!
Kura w kolorowym pyłku, popcornie i jabłku. Potrzebne materiały:kura w całości, czerwony, niebieski, zielony, żółty, fioletowy itd. pyłek, torebka popcornu i jabłko. Sposób przygotowania:kurę położyć na tacy obsypać pyłkami, wkoło kury rozsypać popcorn, jabłko pokroić na ćwiartki i położyć na kurze
Cz, 17 maja 2012, 20:51
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
No mówię, że ktoś ściąga mój styl pisania... Pies z gruszkami w czekoladowej polewie Skład: pies (najlepiej ubrany wniebieską koszulkę i zielone spodnie z czerwonym pasem), gruszki, (karmel, ciastko) CZEKOLAAADA! Proszę zjeść to arcydzieło, a następnie przczytać skład jeszcze raz (suczka, gruszka genetycznie modyfikowana, skarmelizowany cukier, spleśniałe ciastko i wyrób czekoladowo-błotno podobny xP). P.S. Jeśli na moim avku jest kura, to ja jestem kosmitą...
Pt, 18 maja 2012, 13:00
Ewka
Roz-kreca się
Niestety
Kura w zielonych paluszkach. Potrzebne materiały:Kura i zielone paluszki. Sposób przygotowania:Kurę położyć na tacy, paluszki pokruszyć i obsypać. Można też ją udekorować.
Smacznego!
Pt, 18 maja 2012, 15:58
Guard
Roz-krecony
Pies w polewie czekoladowej. Psa włożyć do czekolady wymieszać z czekoladą i zjeść z czekoladą
N, 20 maja 2012, 07:24
Modnisia
Roz-krecony
Kot po Japońsku
Kota rozdrobnić i udusić w sosie sojowym. Podawać z sobą*, wasabi i zieloną herbatą (bez cukru!!!) Smacznego
*soba- makaron z mąki gryczanej
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość