Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Re: Co by było, gdyby...
Nie było by reksia i ketesa co by było gdyby mnie nie było
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
So, 17 gru 2011, 11:33
Modnisia
Roz-krecony
To by było jednego Starszego normana mniej. Co by było gdyby nie było AidemMedia ?
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Myślę, że z kolei mistrz Guan byłby zły. Co by było, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i chciał skoczyć?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
N, 18 gru 2011, 14:52
Modnisia
Roz-krecony
To bym wzieła krzesło, popcorn i darła się "Skacz lamusie " Co by było gdyby rozpętała się kolejna wojna
Spoiler:
Ktoś inny napisałby za ciebie. Co by było gdyby ktoś nie wymyślił matematyki?
Pt, 20 sty 2012, 16:45
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Wróciłbym dzisiaj ze szkoły o dwie godziny wcześniej. Co by było, gdyby spamerzy nagle zaczęli przestrzegać regulaminu?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Pt, 20 sty 2012, 18:23
hania88
Roz-kreca się
było by mniej do roboty. Co by było gdyby...nie padał śnieg???
So, 21 sty 2012, 15:04
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
hania88 napisał(a):
było by mniej do roboty. Co by było gdyby...nie padał śnieg???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości