|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest 27 lut 2021 22:45
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
|
 Postacie
Tutaj trzeba napisać z każdej części jedną postać drugi/trzecioplanową .Nie może to być:Reksio, Kretes, kogut Wynalazca, Kornelek, Molly, Narrator i Kari Mata Ja zacznę: Skarb Piratów-Piptaszek UFO-Kapitan Maldurf von Krettof Czarodzieje-Serpentus Snake Wechikuł Czasu-Nostradamus Kapitan Nemo-Kapitan Nemo Miasto SeKretów-Burmistrz
|
06 wrz 2020 06:24 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): 01 sie 2012 18:14 Posty: 552 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
 Re: Postacie
W sumie czemu nie? W tej chwili przychodzą mi do głowy takie: Skarb Piratów-KapłonUFO-baron Żabba HarkokokonenCzarodzieje-Barandalf BiałyWehikuł Czasu-Astronawigator Kretonen i inni starożytni kretoniKapitan Nemo-Shlafrock HolmesMiasto SeKretów-ManuelNajwięcej czasu zajęło mi dobieranie kolorów, bo zapomniałem o opcji cytowania 
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
|
06 wrz 2020 07:20 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
Naklejki: 2
|
Skarb Piratów Bóg Twaróg UFO Pan Kreton Dykta Czarodzieje Bulbo Bagniś Wehikuł Czasu Mistrz Autobus Kapitan Nemo Willy Frog Miasto SeKretów Pragad
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
|
24 paź 2020 19:18 |
|
 |
Burak Chrumburak
Norman
Dołączył(a): 11 paź 2020 15:57 Posty: 202 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Skarb Piratów- Robinson Kozoe UFO - Ferment Kott Czarodzieje - Al Chomik Wechikuł Czasu - Rykus Kapitan Nemo - Kan Guru Miasto SeKretów - Sierżant Diego
|
24 paź 2020 20:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|