| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 14:15 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Doktor Jones Starszy Norman 
   |   SkojarzeniaChyba nie trzeba żadnych tłumaczeń zasad....
 Piszemy jakieś słowo, a następna osoba pisze następne który kojarzy się z poprzednim. I tak dalej.....

Ja zacznę.

Komputer
 _________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl 

|  
			| So, 2 sty 2010, 13:44 | 

|  
		|  |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
 Naklejki: 7
   | Laptop. _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| So, 2 sty 2010, 14:15 | 

|  
		|  |  
			| Traktor Cesarz Śmietnika 
 Naklejki: 0
   | Touchpad. _________________
 E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝

|  
			| So, 2 sty 2010, 14:18 | 

|  
		|  |  
			| Maldurf von Krettof Bardzo Stary Norman 
   | Nintendoo. _________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^ 

|  
			| So, 2 sty 2010, 14:21 | 

|  
		|  |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
 Naklejki: 7
   | GRA _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| So, 2 sty 2010, 14:35 | 

|  
		|  |  
   | Nie ma chickenów ;p
Marian
 E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝

|  
			| So, 2 sty 2010, 14:37 | 

|  
		|  |  
			| Szymek Roz-krecony 
   | wujek _________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli"  http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838  http://stworzwirusa.tk/997/boberek klikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA 

|  
			| So, 2 sty 2010, 15:18 | 

|  
		|  |  
			| Doktor Jones Starszy Norman 
   | Rodzina _________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl 

|  
			| So, 2 sty 2010, 15:22 | 

|  
		|  |  
			| spidi Ekspert w Dziedzinie Cementu 
 Naklejki: 3
   | żona   _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| So, 2 sty 2010, 15:24 | 

|  
		|  |  
   | Game over xP _________________

|  
			| So, 2 sty 2010, 15:30 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | Mario co to za skojarzenia o__0
 -> teściowa   _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| So, 2 sty 2010, 15:57 | 

|  
		|  |  
   | Koniec świata. _________________

|  
			| So, 2 sty 2010, 16:02 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | 2012 _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| So, 2 sty 2010, 16:06 | 

|  
		|  |  
			| Shlafrok Holmes Starszy Norman 
   | rok _________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny 

|  
			| So, 2 sty 2010, 16:33 | 

|  
		|  |  
			| Criss Norman 
   | 2010 _________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl 

|  
			| So, 2 sty 2010, 16:40 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach