|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 03:52
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
 Agaton
Imię: Agaton
Rasa: Elf Wysokiego Rodu
Profesja: Mag
Tytaniczny Patron: Mania, Euforia i Paranoja
Ojczysty wymiar: Święto Lolo-wersum
Krótki życiorys: Agaton był magiem-samoukiem. Podczas kryzysu wieku postudyjnego w czasie przeczesywania piwnicy udało mu się odnaleźć podręcznik nauki zaklęć. Magia dość mocno go wciągnęła i mimo braku szczególnych sukcesów zdołał dorobić się własnoręcznie uszytego kombinezonu roboczego każdego szanującego się adepta sztuk magicznych - jako, że ubiór ten był o klasę... pół klasy wyższy od łachmanów przeciętnego amatora tanich trunków szybko stracił szacun na dzielni. Ostatnio dość dawno go nie widziano - albo gdzieś zniknął, albo zaszył się w piwnicy próbując sił w alchemii. W drugim przypadku prawdopodobnie zgninął poczas jakiegoś eksperymentu. Pani Frania spod dwójki milczy na ten temat.
Bonus: Zaklęcia - Budyniowa strzała, Dobranocka, Płomień
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 22 cze 2014, 12:19 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
 Re: Agaton
Level: 2 Exp: 16/35
Statystyki bez modyfikatorów (bonusy rasy, umiejętności i profesji):
Atak: 1 Obrona: 1 Wiedza: 3 Fechtunek: 0 Spryt: 20% Życie: 70 Mana: 19 Regeneracja: 3
Posiadane punkty statystyk: 0
Umiejętności wliczone w statystyki: Brak
Inne bonusy: Twoje szczęście bardzo wzrasta (drzewko umiejętności)
Ulepszenia drzewka umiejętności Personotwórca: 0|1|2|3|4 Przedmiotolog: 0|1|2|3|4 Historyk: 0|1|2|3|4 Geograf: 0|1|2|3|4
Posiadane punkty umiejętności: 1
Gildie, grupy, tytuły, rangi Sługa Sióstr Obłędu (sługa) Gildia Magów (nowicjusz)
Zdobyte osiągnięcia Witamy w Hogwarcie Wsparcie Czytając między wierszami
Statystyki z ekwipunkiem (zbroją, szatą, bronią itd) Atak: 1 Obrona: 1 Wiedza: 3 Fechtunek: 0 Spryt: 20% Życie: 70 Mana: 19 Regeneracja: 3
Używany rynsztunek: Skórzane rękawice Punkty ochrony: 1 Używana broń: magia
Ekwipunek (7/20) Skórzane rękawice [w użyciu] Zestaw alchemiczny Śrubokręt Prawie Soniczny Mikrofalówka Miska z lodem Serce (7) Wytrychy (3) 136 C
Księga czarów Płomień Dobranocka Budyniowa strzała -------------------------------------------------------------------- Główna linia questów: Pierwsza część mapy - szaman plemienia Dago (trwa)
Linia questów Władcy Rzeczywistości: Podpierając czwartą ścianę (zakończone) Większe wewnątrz niż na zewnątrz (zakończone) Zaginiony bosman (trwa)
Linia questów Gildii Magów: Tajemnice Areny (zakończone) Przystanek Zagadki (trwa)
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
N, 22 cze 2014, 19:46 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Rozdaję 2 punkty na manę i 1 na Historyka.
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 15 lip 2014, 16:09 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
|
Ekwipuję rękawice z ekwipunku.
|
So, 26 lip 2014, 10:18 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
|
Do tego dołączyłem do gildii magów. Walczyłem i wygrałem walcząc razem z NPC, więc zaliczone.
|
N, 27 lip 2014, 15:42 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Bot wysłał na PW 20 wymaganych parodii/aluzji znajdujących się w działach Cesarskiego RPG, za co zdobywa osiągnięcie "Czytając między wierszami". <otrzymujesz 10 exp> <LEVEL UP!>
Oto znalezione przez niego parodie/aluzje (inni gracze nie mogą już ich użyć w ubieganiu się o to osiągnięcie): -"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone" -"Bitwa Pięciu Co Najmniej Dwóch Armii" -"Boso przez Gasheine" -"O matku, nie zapłaciłem za GAAAAAZ!" -"Witamy w Hogwarcie" -"Sami swoi" -"Po sznurku do kłębka" -"Songbird" -"Would you kindly?" -"Stanley" -"Asystent do sytuacji patowych" -"Niczym draugr" -"Zadziwiający Melfet i jego eksterminowane gryzonie" -"Dostać się na audiencję u burmistrza królowej" -"Większe wewnątrz niż na zewnątrz" -"Hold right there, you criminal scum!" -"You shall not pass!" -"Bez glejtu od królewny nie puszczę!" -"...zrozumiałeś bowiem, że jeśli czegoś nie wykombinujesz, będziesz latał po mieście z papierami i zbierał śrubki..." -"Śrubokręt Prawie Soniczny"
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Śr, 13 sie 2014, 13:24 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
|
Jako, że mam już 2 lvl to inwestuje 2 punkty w manę. Otrzymanego punktu umiejętności jeszcze nie wydaje.
|
Śr, 13 sie 2014, 16:28 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
|
|
So, 16 sie 2014, 17:01 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
|
|
Wt, 19 sie 2014, 17:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|