|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 09:58
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Zadanie 6.
No i mamy zadanie 6, w tym temacie o nim dyskutujemy.
|
So, 29 mar 2014, 15:11 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
 Re: Zadanie 6.
Pragnę zaprezentować państwu mięsnego kurczaka składającego się szczególnie z mięsa oraz kości. Danie zawiera tradycyjnie salceson, bocz ....ek, z pięćdziesiąt plasterków szynki, kiełbasy też nie zabrakło. Oto danie: 
|
So, 29 mar 2014, 15:34 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Żenuada. Godzina do rozpoczęcia zadania, a dopiero pierwsze danie gotowe. W związku z tym przygotowałem wszystko sam, dania Jasnowidzących:  Mięso. Dania z mięsa zostało zrobione specjalnie dla ich miłośników. W daniu znaleźć możemy salceson, bo ....czek, szynka oraz kiełbasa. Warzywa. Warzywa, czyli zdrowy zestaw produktów. Można znaleźć tam między innymi marchewkę czy też ogórki. Owoce morza. Ciężko było kupić produkty, ale jakoś się udało. Danie składać się z ryb czy też krewetek. Owoce. W daniu znaleźć możemy między innymi gruszki czy też cytryny. Do każdego dania wsypany jest radioaktywny proch. Przepraszamy za usterki.
|
So, 29 mar 2014, 18:10 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
No cóż... do "Top Szefa" to mnie nie wezmą, ale... Niniejszym pragnę przedstawić serię dań, zatytułowaną przeze mnie "Cuisine szatanistine". Na dobry początek: Zupa "piekło w gębie" Składniki: -Woda Co za idiota robi ostrą zupę z wykorzystaniem wody!? Nafta! -Kura Który szanujący się satanista gotuje zupę na kurze!? Kot! -Ziemniaczki, pomidorki... -CHILI! -PIEPRZ! -PAPRYKA! Kota ugotować w nafcie. Podpalić. Dodać pozostałe składniki. Spróbować. Stwierdzić, że nie smaczne. Zadzwonić do Pizza Hut. Bon Apetit!
Drugie danie: Potrawka po piekielnemu Składniki: -Jeden dobrze utuczony kot -Ziemniaki -Jakikolwiek sos -W ch...orobę pieprzu, chili, papryki i innych ostrych przypraw Kota dusić gołymi rękami przez pół godziny. Włożyć do gara, polać sosem, dodać przypraw. Ziemniaki ugotować. Spróbować, stwierdzić, że nie wyszło, zadzwonić do Pizza Hut. Smacznego!
I deser: Lody z piekła rodem Składniki: -Woda Nafta, idioto! -Sprawny zamrażalnik -Pieprz, chili, papryka Naftę zamrozić. Posypać przyprawami. Spróbować. Stwierdzić, że nie smaczne. Pizza Hut zrobi to lepiej. Smacznego!
Mątek, możesz porobić do tego grafikę? Mogę sam, ale...
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 29 mar 2014, 18:32 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
To ma być twoja praca.
|
So, 29 mar 2014, 18:33 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
 Moje dania. I co?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 29 mar 2014, 18:45 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Dobra. Może być. A teraz ustalmy jakie dania zrobione przez nas przydzielamy Adamowi i Lobonowi, bo i tak już nie zdążą zrobić pracy. Lobonowi możemy dać mojego mięsnego kurczaka.
|
So, 29 mar 2014, 18:47 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Proponuję Adamowi dać twoje owoce, a Lobonowi - kurczaka.
|
So, 29 mar 2014, 18:49 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
O nie, nie, nie. Zestaw od Mątka będzie zestawem od Mątka. Lobonowi dajmy mięsnego kurczaka, a Adamowi którąś z twoich prac.
|
So, 29 mar 2014, 18:50 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Dobra. Zrobię jeszcze cuś na szybko i dam jako pracę Adama.
|
So, 29 mar 2014, 18:53 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Proszę. Danie Adama:  Owocki.
|
So, 29 mar 2014, 18:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|