Naklejki: 3
Re: Nazwa, logo i inne sprawy organizacyjne
Wyszło żenująco, ale zawsze coś:
Spoiler:
A tu macie avatarka:
Spoiler:
Obrazki przedstawiają Psychomika. Psychomik uwielbia eksperymentować, a zwłaszcza z wnętrznościami jaszczurek. Właśnie próbował stworzyć mieszanke jaszczurki ze swoją krwią, ale coś nie wyszło, i wyleciał różowy dym, który jest bardzo trujący. Nosi biały fartuch, z plamami symbolizującymi jego niezwykle krwawe doświadczenia. W jego głowie tkwi siekiera, z którą nigdy się nie rozstaje, i bardzo o nią dba. Jego sierść wokół głowy jest zielona. Związane jest to z jego obecnym doświadczeniem. Na stole leży miska z jakąś mazią, oraz drugie śniadanie Psychomika: Kanapka z sałatką, i pastą z mózgu jaszczurki. Pod stołem widzimy skórę niedźwiedzia, którego wnętrzności były bardzo cenne dla Psychomika. Z sufitu zwisa czerwona lampa. Obok niej widać obraz niezwykle rzadkiego mózgu. Dalej wisi zegar przedstawiający godzine "coś koło piątej". Na koniec, w rogu ściany jest szyba z pięknym pagórkowatym krajobrazem
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Przepraszam, że późno, ale nie dałem rady wcześniej. Obrazek przedstawia Jimmy'ego Boss'a. Kiedyś mył normalnym psem, ale po utracie ręki na wojnie stał się psychopatą, kradnącym soczki dzieciom. na co dzień posługuje się robotyczną ręką swojego dziadka, dzięki której może wykonywać czynności, które robił utraconą ręką. Wojna go zmieniła 100%, dawniej miły, sympatyczny, niepozorny, teraz zły, tajemniczy, wesoły do szaleństwa.
Spoiler:
ciekawe czy ktoś odnajdzie parodię podpowiem, że tamten koleś nie utracił ręki
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Pt, 7 mar 2014, 20:05
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Nazwa, logo i inne sprawy organizacyjne
Szkoda tylko, że się spóźniłeś o godzinę >: . Prowadzilibyśmy dzięki twojej postaci. Cóż, mówi się trudno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości