|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 09:11
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Re: Spektakl
Skoro mamy już scenariusz, określone role i muzykę (Art wszystko wie na temat muzyki), prawie skończony plakat, to możemy się chyba zająć próbami. Lepiej potrenować przed występem. Trening czyni mistrza. To kiedy wam pasuje spotkać się na naszym niezwykle tajnym chacie?
|
Wt, 11 mar 2014, 19:21 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Hmm... do piątku zostało mało czasu, więc proponowałbym jutro i w czwartek wieczorem się spotkać i obgadać wszystko na spokojnie, ale zasadnicze pytanie: czy Olexo i Jimmi też będą?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 11 mar 2014, 19:26 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Lepiej przygotować się na to, że kogoś nie będzie i ktoś inny będzie musiał zastąpić tego ktosia. Oby tylko nie przyszedł jeden użytkownik z obozu i grał wszystkie postacie. Mi pasuje czwartek, godzina 19:00. Co do środy to do końca nie wiem, ponieważ mam już pewne niepewne plany co do tego dnia.
|
Wt, 11 mar 2014, 19:29 |
|
|