|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 09:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Spoilery z przeciwnego obozu.
Autor |
Wiadomość |
Eris
Bogini Zemsty
Dołączył(a): Pt, 31 maja 2013, 20:16 Posty: 124 Lokalizacja: Nora Pana Potwora
Naklejki: 0
|
A więc tak:
Wszyscy zapewne wiecie co zrobił dawid6. Wziął i odszedł. Nie był niestety kłamczuchem, więc muszę z tego powodu was pewnie zmartwić.
Co do Mątka: Przygotował plakat, obrazy. Emanował inicjatywą i pomysłami, jednakże było to ciężkie w grupie pełnej dezorganizacji. Bez niego ciężko byłoby cokolwiek zrobić. Czy Mątek kłamie?
Co do Cisza: Olał kompletnie sprawę, pojawił się tylko na chwilę, w dniu w którym trzeba było przedstawiać swoją sztukę. Zrobił kilka avatarów, krytykując przy tym nieporadność drużyny. Czy Ciszu kłamie?
Co do Czarnego: Główny lider grupy, masa pomysłów, masa inicjatywy. To on przygotowywał praktycznie wszystkie projekty, włącznie ze scenariuszem. Nooo ale też powiedział, że nie kłamie. Czy Czarnoksiężnik jednak kłamie?
Co do Lobona: Mniej pomysłów, próby bycia pracowitym, ale w rzeczywistości... Całkiem marny efekt. A może to kamuflaż? I Lobon kłamie?
Co do Kacpra98 Sporo pomysłów, chęć choć minimalnej inicjatywy, mały jednak efekt w rzeczywistości. Mimo wszystko solidny punkt drużyny. Czy Kacper kłamie?
Co do Adama: Praktycznie zero inicjatywy jak i pomysłów, czekanie na innych, robienie wszystkiego na "odwal się". Mimo wszystko może okazać się to przypadkiem, a sam Adam obrał taką strategię. Czy Adam kłamie?
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
Pt, 14 mar 2014, 21:31 |
|
 |
Eris
Bogini Zemsty
|
 Re: Spoilery z przeciwnego obozu.
Witam. Jako że obóz Jasnowidzących jest obecnie w większym kryzysie, zgodnie z duchem rywalizacji i jakąś śmieszną dla mnie zasadą... fair play, zmuszona jestem podstawić wam wyłącznie dwóch kandydatów do odpadnięcia. Przykro mi, to wymogi europejskie. Kryzys Jasnowidzących jest spowodowany na pewno przez Dawida6, jak i osoby, które nie wpłynęły w żaden sposób na ich wyniki w ostatniej konkurencji. Chodzi mi głównie o AdamaZet27 i Kacpra98. Co tu dużo mówić: Najbardziej nadają mi się na kłamczuchów. Zabawa w "nicnierobienie" , to z pewnością jakiś chwyt. A co z Lobonem, Czarnoksiężnikiem i Mątkiem? To proste. Dostają ode mnie pierwszą oficjalną nietykalność, za robienie czegokolwiek w swojej drużynie... przynajmniej w tej rundzie.
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
So, 15 mar 2014, 19:15 |
|
 |
Eris
Bogini Zemsty
|
 Re: Spoilery z przeciwnego obozu.
Witam. W związku z nietykalnością Czarnoksiężnika i Mątka, jestem zmuszona wystawić wam do osądzenia jedynie dwie osoby. Zarówno Adam jak i Lobon nie robili kompletnie nic, więc całkiem możliwe że była to ich strategia na uniknięcie odpowiedzialności za bycie kłamczuchem. Kto wie.
|
So, 29 mar 2014, 20:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|