Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
Re: Witajcie w naszej bajce.
Nice Ż. Art ^^. Dobziu... czasu tak mało, a żarty są dwa. Fajne żarty zawsze $poko ;3 1. - Bianka co tak długo robisz w kuchni? - pyta się jej mąż. - Wpadła mi kostka lodu do wrzątku i mogę jej znaleźć. 2. Przyszłość. Syn Reksia po raz pierwszy widzi odpływ. - Co za pech! - woła. - Ledwie przyjechałem a już spuszczają wodę!
No masakra z tymi żartami -,-
_________________ Kocham <3
Śr, 20 sie 2014, 19:16
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
Spoiler:
Nr.1Legendarna złota łopata z diamentową poświatą!
Śr, 20 sie 2014, 22:30
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Kolejna dostawa narzędzi.
Spoiler:
Kuszokilof. Kosa z wbudowanym miotaczem sierpów. (Gdybym tyle nie grał w Castlevane, w życiu by mi nie przyszło do głowy połączenie tych dwóch narzędzi... nie mam życia... ;-;) Nożycobumerang. (też pomysł z gry komputerowej... ech...) Miotacz rakiet samonaprowadzających, dla niepoznanki ukryty w laptopie marki iDiot (like a Bond! xD)
To tyle. Jeszcze dwa Kretes zrobił.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
No dobrze, skoro AdamaZet nie ma, a jak widać trochę jeszcze broni pozostało, to ja wstawię za niego dwa narzędzia, które zrobiłem (mimo, iż nie jestem atakujących, ale tego powodu zrobiliśmy wyjątek). Uwaga! Już sam wygląd może was porazić lub wystraszyć!
Oto one:
Spoiler:
Miotacz Kwasu - bardzo niebezpieczna broń. Miota kwasem różnej maści. Wystarczy napełnić zbiornik jakimś kwasem i gotowe.
Wsysaczkomaczuga. Wsysa wszystko, co spotka na swojej drodze. Dodatkowo, jakby ktoś się stawiał to można go ogłuszyć bądź zabić maczugą z ostrymi kolcami.
No, to chyba wszystko.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
So, 23 sie 2014, 18:00
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Kurcze... przepraszam za kłopot. Zapomniałem wstawić jeszcze jedno narzędzie, a nie ma możliwości edycji...
Spoiler:
Młotek z miotaczem maszynowym gwoździ.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość