|
|
Teraz jest N, 8 cze 2025, 21:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Zadanie 5
Zadanie 5. Tym razem robimy dwa dania, jeden napój i deser.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 19 sie 2014, 18:23 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
 Re: Zadanie 5
Zrobilem prace dla siebie i Api. Jest to napoj i danie glowne. Nie chce oceniac dnia przed zachodem, ale znowu mam jakies problemy z kompem, wiec prace moze dostarczyc Nika.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Cz, 21 sie 2014, 12:31 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Oto i mój deser. Przepyszne lody. Jak widzimy, lody wyglądają przepysznie, jak każde inne lody. Jednak wystarczy jeden kęs, by potężny, palący ból w przełyku, a potem w żołądku uświadomił nas, jak bardzo się myliliśmy. Nie są to bowiem zwykłe lody, ale zamrożony kwas siarkowy (VI), znany także jako H 2SO 4. Życzymy smacznego i... życzymy przetrwania konsumpcji.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 22 sie 2014, 09:44 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Danie Główne ''Witamy w piekle'' Oto przepyszne danie, które gwarantuje iście diabelne przeżycia. Ryba fugu smakuje jak prawdziwa, pyszna rybka, do czasu w którym nie dogrzebiemy się do jej środka. W takim wypadku trująca substancja zaburzy nam poprawne działanie organizmu i przyprawi o diabelne halucynacje. Jeśli jednak komuś mało, obsypana jest grzybami. Łatwo się domyśleć, już po połknięciu, że mamy do czynienia z grzybiem halucynkiem. Po takim połączeniu wszystko co nienormalne stanie nam przed oczami. Dla osób szukających wrażeń, smacznego! Napój ''Nigdy więcej czerwieni'' Napój wykonany z konwalii majowej, wprost idealny na zimniejsze wieczory. Jeżeli chcemy się troszkę rozgrzać, albo rozgrzać jeszcze bardziej należy wziąć tylko łyka. Na początku smakuje jak soczek z truskawek, jednak później poznaje się drugą stronę substancji. Dla ostrożności, należy zawsze mieć obok wodę. No chyba, że chce się poznać trochę inny świat.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 22 sie 2014, 11:46 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Zupa: To typowa pomidorówka... ale skrywa bogate wnętrze. Lepiej nie mówić co, bo nie zjecie. Część rzeczy oczywiście wystaje, ale i tak nie widzimy gałki ocznej, stopy Chińczyka i szczypiec raka? Prawda? 
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 22 sie 2014, 12:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|