|
|
Teraz jest Śr, 18 cze 2025, 17:24
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Re: Show must go on.
A więc... mój towarzysz może przejść dalej? To dobrze, a więc ja wrócę, a on pójdzie...
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 30 wrz 2014, 15:43 |
|
 |
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
|
A ten no... A właśnie. A lubisz ty skarpety?
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
|
Wt, 30 wrz 2014, 20:19 |
|
 |
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Autor: Przechodzisz przez portal. Znajdujesz się w zupełnie nowej lokalizacji. Jest jednak w niej również Pan Potwór. Najwidoczniej się przed czymś ukrywa.

Czarny: Decydujesz się na powrót do Olexa. Mija chwila a w końcu docierasz na miejsce. Zauważasz, że jakaś brzydka, a zarazem nietypowa kobieta, właśnie próbuje go zadźgać czymś ostrym.
Olexo:
- Sieroty wszystkożerne są. Nie muszą czegoś lubić by coś zeżreć. Podobnie będzie z twoimi zwłokami kochaniutki.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Śr, 1 paź 2014, 20:41 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
Cz, 2 paź 2014, 05:30 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 2 paź 2014, 05:50 |
|
 |
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
|
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
|
Cz, 2 paź 2014, 15:02 |
|
 |
Pan Potwór
|
Czarnoksiężnik:
Strzelasz w stronę sieroty chaosu. Masz nadzieję, że to przebije ją na wylot... I przebija.. Ale niestety nie tą osobę, którą byś chciał. Sierota wprawdzie znika, ale prawdopodobnie z własnej woli. Dematerializując się w kłębach tęczowego dymu wyśmiewa twój cały plan. No i cóż. Właśnie masz przed sobą swojego przyjaciela z nabojem wbitym centralnie w głowę.OTRZYMUJESZ NAKLEJKĘ "ALE TO NIECHCĄCY"Olexo:Straciłeś jedno życie. Zgodnie z zasadami Cyrku Chaosu, zostajesz zawieszony. Oznacza to, że nie możesz uczestniczyć w rozgrywce do końca tej planszy. Gdy twoja drużyna przejdzie dalej, ty również będziesz miał możliwość wykonywania kolejnych ruchów. Twoją rolę przejmuje atakujący.Oto wasze szanse:Czarnoksiężnik: Ż. Art:
Olexo2: Autor8: AdamZet27: Autor:
Udaje ci się niepostrzeżenie dojść do kryjówki Pana Potwora. - No, nareszcie. Wiedziałem, że mój wojenny szyfr się sprawdzi i ktoś wkrótce mnie odnajdzie. Bardzo dobrze Autorze. Jestem pod wrażeniem twojego dokonania. - wymamrotałem.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Cz, 2 paź 2014, 17:05 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- No dobrze, Panie Potworze - mówił szeptem Autor - co mam robić? Cóż to za śmieszne żyrafopodobne coś?
|
Cz, 2 paź 2014, 17:11 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Może chociaż po śmierci się na coś przydadzą...
|
Cz, 2 paź 2014, 18:32 |
|
 |
Pan Potwór
|
Autor: - To jakieś skarpetkowe monstrum jak mniemam. Myślę, że to dzieło tutejszych skarpetowych magów. Szedł tu taki jeden.. roztrzepaniec. Prawdopodobnie chciał go czymś nakarmić, a może dostał takie pozwolenie od bractwa. Sęk jednak w tym że bestia zeżarła go razem z pokarmem. Wygląda na to, że nikogo nie słucha. Nie wiem czemu nie słucha, ale wiem że może stanowić poważny problem i że najpewniej coś ochrania. A może to za nią znajduje się portal.. hmm? Sam nie wiem.
Czarny: - YOU SHALL NOT PASS! - usłyszałeś kolejny raz.
|
Cz, 2 paź 2014, 18:58 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Coś czuję, że Czarny już tu idzie. Jak tu przyjdzie, to jakoś sobie poradzimy z tym monstrum... Na razie to musimy czekać. No ewentualnie mogę zaśpiewać jakąś piosenkę, ale najwyżej to ogłuszy tego stwora... A skoro on nikogo nie słucha, to po co go ogłuszać?
|
Cz, 2 paź 2014, 19:01 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
 [Możliwe, że to może zostać uznane za wchodzące w kompetencje Autora. W takim razie przepraszam, wymyślę coś innego.]
|
Pt, 3 paź 2014, 16:43 |
|
 |
Pan Potwór
|
Czarny:
Twój sobowtór przelatuje nad walkirią i wpada w stronę zielonego światła.
Autor: Zauważasz dziwną kukłę lecącą w kierunku skarpetowego potwora. Nie wiesz skąd się wzięła, nie wiesz dlaczego. Wiesz jedynie, że się pojawiła znikąd. Nie dziwi cię to. Tego typu sytuacje są tutaj raczej na porządku dziennym. Potwór rozrywa ją na strzępy, a pozostałości pali błękitnym płomieniem, którego pochodzenia również nie chcesz znać. Cóż. Całe to miejsce jest jednym wielkim łamaniem wszelkich znanych ci do tej pory praw fizyki i metafizyki. Skarpetowa bestia zaczyna być czujna, zaczyna się uważnie rozglądać po krzakach. Fajnie byłoby, gdyby nie miała w oczach jakiegoś wykrywacza przeciwników.
Czarny: - Ach ty desperacie... Może mi urządzisz jeszcze jakiś lotniczy pokaz? Hmm - chociaż.. właściwie to... - zamyśliła się. - Nieważne. Twój przyjaciel ma kłopoty, a ja nie wyczuwam od Ciebie żadnej złej energii. Mam nadzieję, że Alpha się nie obrazi, że naruszę jego zasady. Możesz przejść. Co powiesz na miłą, prawie że przyjacielską radę? - zapytała. - Bo wiesz. Znając twoje realia i siłę, radziłabym wziąć tych dwóch wariatów pod pachę, czy też na skrzydła i uciekać z nimi gdzie pieprz rośnie. Mają oni przed sobą jedną z najbardziej niebezpiecznych bestii w tych terenach.
|
Pt, 3 paź 2014, 18:50 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Autorze, masz może jeszcze te zioła, których potrzebowaliśmy do otwarcia bramy?
|
Pt, 3 paź 2014, 19:10 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
jasne. Oto Masakrator szalików:
|
Pt, 3 paź 2014, 19:13 |