| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 22:43 
 |  

Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoju  
	Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoju 

| Autor | Wiadomość |  
			| Don Basilio Norman 
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoJa proponuje przekolorować również arta na kolor pomarańczowy. 

|  
			| Śr, 13 sty 2021, 10:38 | 

|  
		|  |  
			| kretonpodziemny Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoA ja nie. Ż.Art to moderator jak każdy inny i albo sam zrezygnuje, albo będzie dalej pełnił swoją funkcję (no chyba, że zaskarżycie go do administracji za złamanie regulaminu i uda się wam udowodnić mu jakieś nieprawidłowości). _________________
 Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
 Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.

|  
			| Śr, 13 sty 2021, 11:38 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
 Naklejki: 5
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoWyłącznie jeśli ta wiadomość będzie miała 30 lajków   _________________
 – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
 – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
 <3

Moderuję na pąsowo bo mogę.

|  
			| Śr, 13 sty 2021, 11:56 | 

|  
		|  |  
			| Newt Salamander Starszy Norman 
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoJestem na forum od prawie roku, i tak się zastanawiam co wy macie do tego Ż. art'a   Mam taką głupią propozycję, żeby zdjęcia można było załączać z dysku (nie jako załącznik)_________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę . Serdecznie dziękuję i polecam 

|  
			| Cz, 14 sty 2021, 12:51 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoKiedyś robiliśmy sobie żarty, że "trzeba zbanować Arta", to taka tam beka lat 10. XXI wieku     Obecne kolory są moim zdaniem fajne, przynajmniej się wyróżniają i kontrastują z ciemnym i dosyć mrocznym kolorem Forum   Pozdrawiam, Kretes102._________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pn, 25 sty 2021, 20:37 | 

|  
		|  |  
			| Don Basilio Norman 
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwohttps://youtu.be/-A1GoeYGO_sProponuję, żeby link do tego filmiku był na glownej stronie forun. 

|  
			| Cz, 1 lip 2021, 14:59 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoApeluję o niespamowanie kurde. Wszelki spam jest i będzie usuwany. Jeżeli chcecie spamować - od tego jest dział Kanalizacja oraz Goście, goście. Pozdrawiam.
 _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Śr, 4 sie 2021, 15:51 | 

|  
		|  |  
			| Don Basilio Norman 
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoZapomniałeś o wiadomościach prywatnych do moderacji forum.One nie służą do niczego innego jak spam

|  
			| Wt, 10 sie 2021, 13:50 | 

|  
		|  |  
			| Don Basilio Norman 
   |   Re: Zmiany na forum & Propozycje dalszego prowadzenia, rozwoTechnicznie- raczej tak Ale nikt rozsądny tego nie wprowadzi Przykro mi.        

|  
			| Cz, 19 sie 2021, 07:17 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach