Witam ponownie. Oto temat wspomniany w regulaminie konkursu. Tu wstawiamy wszystkie prace wykonane przez nas, chyba, że jest to większa twórczość (rozbudowane opowiadania, komiksy). Wtedy zakładamy nowe tematy.
Moja pierwsza praca na ten konkurs. PS: Praca jest narysowana markerem i pokolorowana przeze mnie, nie jest to kolorowanka. Przyjrzyjcie się, to zobaczycie.
Projekt plakatu do COS2, reklamującego powrót Reksia
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Wt, 23 cze 2015, 22:14
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Miejsce wstawiania prac
Ok... kiepskie to to, bez cieniowania i tak dalej, ale lepiej nie będzie, a to i tak tylko poboczny projekcik...
Spoiler:
Kretesie, radzę rzucić ten kilof w chorobę, wiać, wrócić z wężem ogrodowym i zalać tą jaskinię, bo jak to paskudztwo się wydostanie...
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
So, 27 cze 2015, 12:33
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Miejsce wstawiania prac
Ok, oto i druga praca, z której osobiście jestem całkiem zadowolony. Szyja wyszła mi trochę za długa, no i dałem mu po trzy pazurki zamiast po cztery, ale jest dobrze.
Spoiler:
Pixelart Kretesa. ^^
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość