|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 10:35
|
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
 Re: Jakie nowe gry kupiłeś
Ja kupiłem Mario Kart 8 na wii u.
|
Cz, 24 lip 2014, 09:18 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop No, ja w grudniu kupiłem przez internęt grę "Twierdza: Krzyżowiec: Extreme". Jest to "Twierdza: Krzyżowiec" z kilkoma dodatkami. Bardzo fajna - połączenie strategii z symulatorem gospodarki średniowiecza. Akcja odbywa się w czasach krucjat. Można kierować zarówno armią Saladyna jak i Europejczyków.
|
Pt, 23 sty 2015, 10:31 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja tam ostatnio kupiłem pod koniec listopada 2014 grę "Wiedźmin 2". Gra przypadła mi do gustu, sprawiła, że ogólnie zainteresowałem się całą serią, jak i książkami, na podstawie których gra powstała.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 23 sty 2015, 10:45 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
W ciągu ostatniego półrocza kupiłem kilka gier, ale w żadną nie mam ochoty (ani czasu  ) grać: - Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko- próbowałem w to grać, ale znudziło mi się chodzenie bez sensu po tych samych, nudnych lokacjach. Warto dodać, że natrafiłem na kilka bugów xd Najwięcej przyjemności sprawiało mi przechodzenie gry z solucją
- Bolek i Lolek: Korona władzy- kupiłem razem z "Zamczyskiem", jednak nie miałem ochoty w to grać. Pierwsza gra zbytnio mnie zniechęciła
- The Sims Mega Deluxe oraz The Sims Abrakadabra- dziwnym zrządzeniem losu znalazłem te gry w jednym z warszawskich empików. Nie mogłem sobie ich odmówić, wiadomo... są to klasyk serii The Sims
 - The Sims 4- kupiłem, całkiem fajna, ale nie mam czasu, aby się w to bawić
No, to chyba tyle.
Pt, 23 sty 2015, 11:02 |
|
 |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Little big planet wersja na ps vitę ,Tearaway również na tą konsolę i minecraft oczywiście na
|
N, 1 lut 2015, 15:45 |
|
|