| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 07:08 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |  
	Co dostaliście na gwiazdkę 2017? 

| Autor | Wiadomość |  
			| batmanex2013 Roz-kreca się 
 Naklejki: 0
   |   Co dostaliście na gwiazdkę 2017?Tu napiszcie co dostaliście na tą gwiazdkę, bo ja dostałem grę, film, książki, figurki np samochodziki, klocki lego, mnóstwo słodyczy, ubrania, gry planszowe, zestaw małego chemika itp. 

|  
			| Cz, 28 gru 2017, 15:46 | 

|  
		|  |  
			| Czarnoksieznik Mistrz Administracyjnej Magii 
 Naklejki: 17
   |   Re: Co dostaliście na gwiazdkę 2017?Dwie paczki M&M's, kubek, słuchawki do komputera i pięć tomów "Olimpijskich Herosów" R. Riordana (pierwszy już prawie przeczytany).Można wiedzieć, jakie książki, film, grę dostałeś?
 _________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku. 

|  
			| Cz, 28 gru 2017, 18:16 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Co dostaliście na gwiazdkę 2017?Żeby tak Was rozśmieszyć. Dostałem... przeziębienie. Autentycznie. A poza tym to dużo słodkiego (m.in. czekolady, Kinder Niespodziankę) no i pieniądze. _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Cz, 28 gru 2017, 20:18 | 

|  
		|  |  
			| Autor8 Lord Protektor 
 Naklejki: 100
   |   Re: Co dostaliście na gwiazdkę 2017?Pieniądze i książki. Jedna historyczna, napisana przez absolwenta liceum, do którego sobie teraz chodzę. A druga polityczna z pięknym angielskim tytułem Crippled America: How to Make America Great Again (po polsku Prezydent Biznesmen) napisana przez Donalda Trumpa, polecam. 

|  
			| Cz, 28 gru 2017, 21:45 | 

|  
		|  |  
			| batmanex2013 Roz-kreca się 
 Naklejki: 0
   |   Re: Co dostaliście na gwiazdkę 2017?Książki fantasy dla dzieci, takie jak np. Harry Potter i Opiekunowie Tajemnic, filmy to też dla dzieci i jeden normalny, ten normalny to Miś Paddington i dwa dla dzieci: Lego Batman i Zwierzogród. Natomiast gry to jedną, mianowicie Lego Batman   .

|  
			| N, 31 gru 2017, 10:23 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach