Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Co najbardziej lubicie w grach online? 
Autor Wiadomość
Post Co najbardziej lubicie w grach online?
Co najbardziej lubicie w grach online? Różnorodność postaci, czarów, przedmiotów, ładną grafikę, możliwość gry z przyjacielem, oryginalność gry??

Ja np. najbardziej lubię kiedy jest mnóstwo stworków i efektów graficznych i kiedy nie polega ona na chodzisz i niszczysz wszystko co się rusza, a Wy?

Wt, 25 lis 2008, 18:31
Lider Podziemia

Naklejki: 3
Post Re: Co najbardziej lubicie w grach online?
Serapis napisał(a):
Co najbardziej lubicie w grach online? Różnorodność postaci, czarów, przedmiotów, ładną grafikę, możliwość gry z przyjacielem, oryginalność gry??

Ja np. najbardziej lubię kiedy jest mnóstwo stworków i efektów graficznych i kiedy nie polega ona na chodzisz i niszczysz wszystko co się rusza, a Wy?

W grach on-line to fajną grafikę, gdy wiadomo o co chodzi, gdy można grać z przyjacielem.
I lubię różnego typu.
:D

Wt, 25 lis 2008, 18:42
Gry online lubię z rozbudowaną grafiką. Uwielbiam gadać z innymi choćby pochodzili z drugiego końca świata.

Wt, 25 lis 2008, 18:49
Pogromca Wózka Widłowego

Naklejki: 2

>> W każdej grze MMO jest grind'owanie, bo czasem nie chce się robić questów, a czasem ich po prostu nie ma :P.

Ja najbardziej lubię w MMO jak jest rozbudowane PvP, możliwość raidowania na stolice wrogiej frakcji, duże zróżnicowanie ras jak i klas (oprócz tanków, DPSów i Healów jakieś hybrydy lub inne "fantazje" :P), rozbudowane instancje, "żeby było co robić jak wbije się max lvl", ... .

przybysz z Kurakis napisał(a):
W grach on-line to fajną grafikę, gdy wiadomo o co chodzi, gdy można grać z przyjacielem.
I lubię różnego typu.
:D

Euresanda napisał(a):
Gry online lubię z rozbudowaną grafiką. Uwielbiam gadać z innymi choćby pochodzili z drugiego końca świata.

>> Dla mnie ważniejsza od grafiki jest grywalność :P. A MMO (Massive Multiplayer Online) (ewentualnie MMORPG - Many Men Online Role-Playing Girls :P) polega na poznawaniu ludzi i możliwość gry z "każdym" :P.

Wt, 25 lis 2008, 19:35
YIM
Pogromca Wózka Widłowego

Naklejki: 2
Widać, słychać i czuć.
Jakoś w gry z kijową grafiką nie grasz. Jeszcze jedno gry MMO nie mogą mieć super grafy gdyż transfer plików client -> serwer obciążał by serwer
Dlatego m.in. WOW ma taką grafikę. Np AGE OF CONAN, w którego ostatnio grałem ma niezłą grarfikę ale strasznie obciąża sieć

>> Już chciałem odpisać Ci po "chamsku", tylko po co ? Na drugi raz zobacz kto napisał tego posta, bo napisał go Smuggler ;].

Gdyby zależałoby mi na grafice to nie grałbym w różne oldschoolowe gry (np. z NESa).

Pt, 5 gru 2008, 16:20
YIM
Norman

To że jest MMO czyli że można grać z innymi.Wogóle MMO rządzą ! :wink:

Pn, 8 gru 2008, 17:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ]