|
|
Teraz jest 15 sty 2021 15:25
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): 07 lis 2009 14:12 Posty: 2096 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
 Chicken Invaders
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Ostatnio edytowano 27 lip 2014 22:21 przez Dawid6, łącznie edytowano 3 razy
|
27 lis 2009 20:03 |
|
 |
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): 21 lis 2009 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Ja nie wiem co to. Chciałbym wiedzieć. Mógłbyś napisać na PW?
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
27 lis 2009 20:05 |
|
 |
mumionek
Bywalec Nory
Dołączył(a): 19 paź 2009 13:07 Posty: 71 Lokalizacja: z nie tej ziemi
|
ja też napisz mi na pw prosze
_________________ Po arturrosie zaraz imprezke użądze.
|
27 lis 2009 20:07 |
|
 |
Reksio007
Roz-kreca się
Dołączył(a): 02 lis 2009 22:00 Posty: 48 Lokalizacja: z podwórka ;)
|
Ja nie wiem, czy mógłbyś mi opowiedzieć o tej grze (to jest gra, tak?) na PW? Jestem ciekaw 
|
27 lis 2009 21:50 |
|
 |
Christopf553
Roz-krecony
|
Wiem co to jest , mam częśći : 1 , 2, 3 , 3 chistmas edit . Niezłe ale nic szczególnego.
|
19 gru 2009 20:42 |
|
 |
Buizel
Starszy Norman
|
Kiedyś grałem.Nawet fajna gra. 
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
20 gru 2009 12:43 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Dla mnie jest super:

Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
|
29 gru 2009 16:37 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): 10 lut 2011 17:28 Posty: 696 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
 Re: Chicken Invaders
Kiedy było się młodym to się grało  . Stare dobre czasy....
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
31 maja 2013 15:24 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Osobiście grałem w starsze wersje w młodości. Obecnie mam tylko Ultimate Omlet (4). Fajna gra.
_________________Pozdrawiam, Autor8. bolesne A tym sobie moderujęHej, jestem Autor i tak ogólnie to lubię ziemniaki, aczkolwiek gustuję również w dzikiej kapuście z alternatywy, w której są Oni.  
|
29 cze 2013 18:10 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
Naklejki: 2
|
@odkop Bardzo lubię to grę,szczególnie 4 część Mam też bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich fanów tej gry Otóż za jakiś czas pojawi się piąta część gry! Nie mogę się doczekać tej części na pewno kupię 
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
|
26 lip 2014 20:46 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Również nie moę się doczekać, oczywiście zgłosiłem się do testów, teraz byle do października. Tytuł - Rise of the Dark Side został jak widać zmieniony, wcześniej wiadomo było o The Paradoxically Paradox xD
P.S. Zmieniłem ankietę.
|
27 lip 2014 22:10 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
|
Zauważyłem pewną ciekawą rzecz w tej grze otóż miejsce akcji działo się: Pierwsza część-Ziemia Druga-Układ Słoneczny Trzecia-Nasza Galaktyka,Droga Mleczna Czwarta-Pobliska grupa galaktyk W takim razie w piątej będziemy latać po wszechświecie? A może po multiwersum? XD Fajne też by było że epizod to dana epoka z historii wszechświata Pierwszy Epizod-Początki Wszechświata,od wielkiego wybuchu do pierwszej gwiazdy Drugi Epizod-Początki Drogi Mlecznej Trzeci Epizod-Początki układu słonecznego Czwarty epizod-Kres Ziemi Słońce zamienia się w czerwonego giganta Piąty epizod-Krańce Wszechświata Obie teorię o czym będzie są fajne Nie mogę się doczekać wyjścia gry 
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
|
27 lip 2014 22:16 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): 24 lip 2012 11:47 Posty: 2418 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Przyznam, że nawet gdzieś na półce mam tą grę, ale tylko jedynkę i dwójkę. Przyznam, że jest nawet ciekawa oraz fajna. O, to wyjdzie piąta część? No, jak fajnie. Będę musiał się przygotować. Może nawet kupię, tylko nie wiem kiedy, ale to na pewno w 2015 roku.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
27 lip 2014 22:31 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
|
Gra według mnie wyjdzie w na końcu 2014/Na początku 2015 Nie będę Beta testował lecz może zmienię zdanie Rise of Dark Side-Zemsta Ciemnej Mocy Na pewno będzie ze Star Warsami związane to widać po tytule  Lecz się przekonamy Hah wyobrażam sobie Reksiową wersję tego  Lata się wajhadłowcem Są trzy bronie: -Działo Makaronowe (Strzela makaronikami) -Blaster Budyniowy (Strzela kulami budyniu) oraz -Działo Zamrażające (Jest to broń bardzo podobna do tej fioletowej grubej wiązki plazmowej'' z Chicken Invaders (Chyba działo plazmowe czy jakoś tak) tylko że kolor tej ''grubej wiązki'' jest biały i wokół tej wiązki ledwo widoczne opary (Z Zimna) Strzelało by się do Kosmicznych Ufokur Niektóre by strzelały Laserami i zrzucały Jajka a niektóre by tylko zrzucały Jajka Strzelało by się także do Jajfighterów Bossowie: Kuran-Jakieś wielki statek strzelający laserami i jajkami coś w stylu Ufo z Chicken invaders Kurakis-Statek strzelający masą jajek Indor-Generator No i oczywiście na końcu-Jajo Śmierdzi Rakietki-Buraki Na pewno takiego ''Reksio Chicken Invaders'' nie będzie ale to moja wizja jak by wyglądało gdyby było rzeczywiście takie coś XD
|
28 lip 2014 17:30 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Tak, tak, oskarżony ładnie gra mogą być te wizje xD Co do tytułu, to bardzo mi przykro, ale nie ma on z zemstą nic wspólnego - chodzi tu o coś w stylu "Wzrost Ciemnej Strony Mocy", wzrost w siłę oczywiście. Jeśli chodzi o jakieś screeny/spoilery to myślę, że, jak w przypadku poprzedniej części, pojawią się one dopiero po wyjściu bety, a ich źródłem będą raczej testerzy niż twórcy. Ciekawe, czy po piątce będą kontynuacje, ale skoro czwórka miała być ostatnia, a nie była, to myślę, że ten projekt będzie jeszcze długo kontynuowany. Tak BTW ostatnio gry były wydawane co cztery lata... (dwójka - 2002, trójka - 2006, czwórka - 2010, no i piątka, hehe, który teraz mamy? xD). I tak BTW2 jest angielska wikia Chicken Invaders (tak, jest już tam o 5 i o teorii na temat podróży po uniwersum... ach? uniwersach?)
|
28 lip 2014 21:26 |
|
|