| 

|  | 

|  | Teraz jest Wt, 28 paź 2025, 13:27 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| lancelot Roz-kreca się 
   |   Inne produkty AidemMediCześć witaw wszystkich na forum. Czaszami zastanawiam się czy na forum nie porozmawiać o innych grach z AidemMedi A tak się składa że mam jedną z nich Reksio i Ortografia bo z ortografi jestem słaby ale jest jeden błąd te wyrazy w tej grze znam już na pamięć bo co chwile się powtażajom , jak bylem młodszy to grałem w A.B.C z reksiem.  

|  
			| Pt, 1 kwi 2011, 11:00 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   |   Re: Inne produkty AidemMediTo nie błąd, tak to zaprogramowano. Przecież nie zaprogramują od razu języka. Muszą wymyślić kilkaset słów, nie działa to jak zwykłe dyktando.Moja siostra gra często w tą grę. Najbardziej lubi bobry i zamki.
 _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| Pt, 1 kwi 2011, 12:04 | 

|  
		|  |  
			| Patra Działacz Podziemia 
   |   Re: Inne produkty AidemMediRiO nie jest złe... Zamki rzeczywiście są genialne. _________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł    ) 

|  
			| Pt, 1 kwi 2011, 19:06 | 

|  
		|  |  
			| mwarw Roz-krecony 
   |   Re: Inne produkty AidemMedi  ja gram w "Liczę z Reksiem", bo lubię i fajnie ćwiczy się matmę_________________
 Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
 PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)

|  
			| So, 2 kwi 2011, 15:53 | 

|  
		|  |  
			| Paratroopa Starszy Norman 
   |   Re: Inne produkty AidemMediTrzeba jednak pamiętać że aidem media,nie tylko robi gry z Reksiem ale też inne np.mam Bolka i Lolka. _________________ Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur 

|  
			| Wt, 5 kwi 2011, 17:42 | 

|  
		|  |  
			| AdamMag Mag bezczelny 
 Naklejki: 7
   |   Re: Inne produkty AidemMediReksio Liczy jest rzeczywiście fajne. To w nim występuje mój ulubiony kot.     Bolek i Lolek: Tajemnicze Zamczysko też jest fajne._________________ 

|  
			| Pt, 8 kwi 2011, 20:20 | 

|  
		|  |  
			| Rdusiu25 Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: Inne produkty AidemMediDokładnie Bolek i Lolek:Tajemnicze Zamczysko jest fajne.Taksamo Bolek i Lolek:Olipiada letnia. 

|  
			| Pt, 8 kwi 2011, 20:23 | 

|  
		|  |  
			| Kacper98 Forumowy Artysta 
 Naklejki: 6
   |   Re: Inne produkty AidemMediBolek i Lolek :Tajemnicze Zamczysko - Miałem demo tej gry. Całkiem dobra gra jednak pełnej wersji nie kupiłem.Miałem również ,, Liczę z Reksiem '' ale zepsuła mi się po kilku dniach ( jak byłem mały)
 _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| So, 9 kwi 2011, 15:54 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Inne produkty AidemMedija mam praiwe wszystkie gry aidem medi a moja ulubiona oprócz reksio to bolek i lolek: olimpiada letnia _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| Wt, 12 kwi 2011, 20:06 | 

|  
		|  |  
			| bartosz2211 Norman 
   |   Re: Inne produkty AidemMediAidem Media robiło też Króle Maciusie. W zasadzie to pierwszą grę z Reksiem RiC dostałem w dodatku do gry król maciuś. 

|  
			| Pt, 6 maja 2011, 21:00 | 

|  
		|  |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
 Naklejki: 7
   |   Re: Inne produkty AidemMediJa mam Bolek i Lolek: Angielski dla dzieci, Bolek i Lolek:  niemiecki dla najmłodszych i ABC z Reksiem.Czy słyszeliście o angielski grach Aidem? Np.: Zombie Aquarium oraz Need for Feed: Zombie Racing.
 _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| N, 19 cze 2011, 10:03 | 

|  
		|  |  
			| Nit Bywalec Nory 
   |   Re: Inne produkty AidemMediKiedyś grałem w króla maciusia ale już z tego wyrosłem. _________________
 Wisła Kraków klub 1906-2011
 Walczymy o mistrzostwo
 W lidze mistrzów kibicowałem królewskim
 Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!

|  
			| Śr, 22 cze 2011, 15:11 | 

|  
		|  |  
			| bartosz2211 Norman 
   |   Re: Inne produkty AidemMediEe ? Niewiem czy one kiedykolwiek powstaną.      Z chęcią bym zagrał w grę wyścigową od AidemMedia Need for Feed. Czy z czymś nie kojarzy wam się ten tytuł ???

|  
			| Pn, 4 lip 2011, 09:20 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Inne produkty AidemMediTe gry już powstały  :    _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| Pn, 4 lip 2011, 16:05 | 

|  
		|  |  
			| Frog98 Działacz Podziemia 
   |   Re: Inne produkty AidemMediJeżeli chodzi o Bolki, Lolki i Reksie to tak.
 A jeżeli chodzi o to Zombie Aquarium, Need For Feed, Freak Files albo Steams and Guns to te gry są jeszcze w produkcji.

|  
			| Pn, 4 lip 2011, 16:28 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach