Ten temat założyłem dla specjalnej serii filmów, właściwie to rozmów, które będę prowadził na skype z użytkownikami z naszego forum. Dzisiaj przeprowadziłem rozmowę z, moim zdaniem, najbardziej uzdolnioną plastycznie użytkowniczką, z którą rozmawiało się bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że spodoba wam się pierwszy odcinek i kolejne http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mzf5275yB-I Jeżeli chodzi o muzykę w tle, jest to "Intro" grupy XX, a jeśli chodzi o kolejne odcinki, to prośby o nie proszę RAZ pisać mi na PW.
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Dobry pomysł, ale przypomina mi trochę wywiady. I chyba lepszym działem będzie w o stronie. Ciekawi mnie z kim będzie kolejna Strona Chaosu. Subskrybuję. 9/10.
_________________ Pozdrawiam, Autor8. bolesne A tym sobie moderuję Hej, jestem Autor i tak ogólnie to lubię ziemniaki, aczkolwiek gustuję również w dzikiej kapuście z alternatywy, w której są Oni.
@Odkop Hmmm,bardzo fajna seria,lecz czemu teraz nie ma odcinków? Znaczy się wiem Jimmy Strona nie wchodzi na forum bo ma wakacje itd. itp. Mam nadzieję że jak wróci seria będzie kontynuowana.
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość