|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Promocja forum
Powinniśmy opracować niewielki obrazek, który będziemy wstawiać na innych forach internetowych i w innych miejscach w celu promocji naszego forum. Musi być to wysokiej jakości obrazek w ciemnych barwach (nic lepiej nie przyciąga jak ,,Ciemna strona" ), powinien być napis w stylu: ,,Nie wchodź za wszelką cenę" lub ,,Strefa zamknięta dla ciebie" (najlepszy sposób na zachęcanie do czegoś jest tego odradzanie za wszelką cenę, bo taka gwałtowność wzbudza ciekawość). Proponuję, byśmy nad tym pomyśleli, a przy zadawalających rezultatach umieścimy je w ,,O stronie". Co o tym myślicie?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 4 lut 2011, 20:31 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Re: Promocja forum
Myślę że takie coś nie ma raczej sensu... Ci którzy w to grali pewnie znają już tą stronę. A ci którzy grają wpadają tu tylko po to by poszukać rozwiązania problemu z grą. Takich co o grach z Reksiem nie słyszeli zaraz po wejściu uciekną - bo to Reksio. A jeśli już - to odstraszą ich pewni userzy...
Uważam, że jeśli już - to najpierw powinno się zacząć od samego forum. Myślę że powinno być czymś więcej niż jest teraz: teraz to jest tylko zwykłe centrum pomocy. Ale sądzę że może po zaznajomieniu ludzi z serią (wielu nawet nie wie o jej istnieniu) może się udać.
Może nie tyle reklama forum, ale reklama serii o której to forum jest.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 5 lut 2011, 12:51 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Ja na osiedlu przekonuję wszystkich do zagrania w Reksia i rejestracji na forum... Wy też tak róbcie...
_________________ ...
|
So, 5 lut 2011, 13:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Jakby nie mówić, największe sukcesy Reksio osiągnie za granicą. W Polsce jest bez przerwy kojarzony z małym pieskiem z kreskówki. Może wykonamy mix dźwięków z gier po angielsku czy coś podobnego?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 5 lut 2011, 13:44 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
U mnie w szkole za każdym razem kiedy wspomnę o Reksiu to jest śmiech... Ale twój pomysł Nieznany jest dobry...
_________________ ...
|
So, 5 lut 2011, 13:46 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
http://www.youtube.com/user/Gavrilescu200Ten użytkownik ma pełno gameplay'u z wszystkich części. I to nie w polskiej wersji. Swoją drogą - niektóre gry słowne itp. trudno odnieść do innych języków. Co do wersji angielskiej: tutaj pojawia się City of Secrets na Ipada. Ale tutaj nie ma nic o serii - a zamiast Reksia jest Rex. Zamiast Kretesa po prostu kret...
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 5 lut 2011, 14:00 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
W końcu zakazany owoc smakuje najlepiej A pomysł jest dobry.
|
Pn, 7 lut 2011, 15:38 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Cóż ja nie mam ochoty wspominać kolegom o Reksiu. Co prawda jeden z nich, gdy był u mnie na urodzinach zobaczył pełną wersję RiC, więc gdy któregoś dnia poszedłem do niego zabrałem ją, lecz nie miał ochoty grać, bo najpierw musiał by przejść pagórki i składanie teleportek, a chciał od razu uniwersytet (grał w DEMO). Ale na innych forach warto by reklamować gry Reksia i nasze forum.
Pn, 7 lut 2011, 15:46 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|