|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 11:10
|
Autor |
Wiadomość |
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
|
N, 26 sie 2007, 11:12 |
|
 |
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Taa, chcielibyście  . Może i by się zrobiło osobne pod forum dla danej grupy, ale słowo klucz to może. A i że przynależność do grupy pozwoli Wam modować i: (o ile to istnieje) to możecie zobie pomażyć  .
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
N, 26 sie 2007, 16:13 |
|
 |
pakit
Starszy Norman
Dołączył(a): Wt, 23 sty 2007, 16:22 Posty: 428 Lokalizacja: Z kopca robaków
|
Jak ktoś tu napisze to proponuje by był modem geupy. 
|
N, 26 sie 2007, 17:52 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
No jasne to jest bez sensu zakładanie pod fora z modem bo każdy mod nawet grupy ma dostęp do działu, więc to bardzo, bardzo, ale to bardzo zły pomysł najlepiej poprostu zrobić podforum ale nie dawać nikogo tam na moda....  I Na dodatek jak już danie na moda grupy to każdy by miał swoje i noooo zabrakło by normalnych userów by byli sami modzi działów, admini oraz modzi.... 
|
Pn, 27 sie 2007, 08:04 |
|
 |
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Stworzyłem tę grupę, bo bardzo mnie proszono. To taki eksperyment - zobaczymy dokąd nas zaprowadzi. O przyjęciu do grupy decyduje nasza moderatorka grupy.... i jeszcze jedno - Tyzyfona prosiła mnie o stworzenie zamkniętej grupy dla kilku wymienionych przez nią userów. Ale że nie bardzo miałem czas na przebijanie się i doszukiwanie opcji "dodaj do grupy" zostawiłem to jej tworząc grupe otwartą. Tak naprawdę otwarta to ona nie jest, więc się nie obrażajcie jesli Tyzyfona nie przyjmie was.
Narazie nie zamierzam tworzyć następnej grupy, więc prosze nie proście mnie o to na pw.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Pn, 27 sie 2007, 12:16 |
|
 |
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Hawk! Powiedziane! Zobaczymy co z tego wyniknie.
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Pn, 27 sie 2007, 16:23 |
|
|