|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 11:16
|
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
No ale co osiągneło, że narysowaliście sobie statki w paincie
Rangi nie ma i raczej nie bedzie
_________________Cort X-6

|
Pt, 12 paź 2007, 21:16 |
|
 |
Michu
Działacz Podziemia
Dołączył(a): N, 13 lut 2005, 15:18 Posty: 853 Lokalizacja: ze Szczecina
|
Nie chodzi o rangę. A ze statkami w paincie już skończyliśmy. Teraz rozpoczęliśmy poważniejsze projekty i jeszcze jeden jest planowany. Przecież GR istnieje dopiero niewiele miesiąc, a jak na taki okres czasu to że się zorganizowaliśmy jest już sukcesem.
_________________Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.

|
Pt, 12 paź 2007, 21:19 |
|
 |
Gość
|
Chodzi nam o to że powiedziano że nic nie robimy, sam jesteś w GR i sądze że widziałeś plan UNO, wszyscy go wysłali <a czy Ty też skoro krytykujesz to sądzę że tak więc powinieneś wiedzieć że coś robimy  > nasze petycje zostały wysłane na odpowiednie adresy mailowe, tego nie można nazwać nic 
|
Pt, 12 paź 2007, 21:27 |
|
 |
Michu
Działacz Podziemia
|
Sądzę, że za jakiś czas znowu przywrócicie Tyzyfonie dawną rangę, bo zobaczycie, że GR jednak coś zdziałało.

|
Pt, 12 paź 2007, 21:29 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Przyjżyj się, od dawna nie jestem w gr
A petycji nie wysłałem bo nie chcę zawracać głowy SZ.K.
_________________Cort X-6

|
Pt, 12 paź 2007, 21:29 |
|
 |
Gość
|
sprawdziłam ten adres mailowy jest saprawdzany przez inną osobę niż SZ K  było na stronie aidem media kto jaki adres sprawdza i nie była to żadna osoba z twórców Reksia 
|
Pt, 12 paź 2007, 21:31 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Ta osoba to prawdopodobnie Szalony Kapelusznik..
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pt, 12 paź 2007, 22:34 |
|
 |
Gość
|
SZ K raczej nie jest w biurze handlowym
http://www.aidemmedia.pl/kontakt.html
|
So, 13 paź 2007, 08:04 |
|
 |
Topek
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
|
Rangę powinien dostawać ktoś, kto naprawde zasłużył dla forum albo otrzymał ją jako nagrodę. Na rangę trzeba zapracować. Tak jak mówiliście, Gwardia "pracuje" tylko miesiąc, więc się nie załużyła. A skoro się nie zasłużyła, to za co " generał " gwardii ( przyjmijmy że jej przedstawiciel ) miałby dostawać nagrodę ? Za to że wpadł tylko na taki pomysł ?
A poza tym, ile jest tematów w Gwardii Reksia ? A ile z nich bezpośrednio zajmuję się nie " przygotowaniami ", ale samym Reksiem ?
Artuross, za co chcesz "naskarżyć" Szalonemu ? Odpowiedz tylko poważnymi argumentami.
I spokojnie. Nerwy tu nic nie pomogą.
|
So, 13 paź 2007, 12:28 |
|
 |
Michu
Działacz Podziemia
|
Popieram Topka. Zresztą ranga jest nieważna. Ale jeżeli Tyzyfona wróci to po jakichś kilku miesiącach stwierdzicie, że na nią zasłużyła.

|
So, 13 paź 2007, 12:36 |
|
 |
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Hmmm....
Generalnie nie podoba mi się przyznawanie jakichś rang, szczególnie jeśli budzą kontrowersje bez konsultacji ze mną. Cieszę się, że modzi cofnęli tę decyzję - nie ma sensu robić precedensów. Generalnie, modzi wobec kryzysu stanęli na wysokości zadania.
Myślę że czas nadszedł, żeby zreformować ideę Gwardii Reksia. Proponuję, żeby była to przede wszystkim otwarta grupa, do której każdy może się dostać. Proponuję też żeby zorganizować wybory i stworzyć tam demokrację. Tyzyfon(a) miał(a) sporo inicjatywy i za to jemu/jej chwała i szacunek. Tymniemniej nie podoba mi się ilość konfliktów, które pojawiły się po miesiącu działań Gwardii.
Czy ktoś może mi na pw napisać czym własciwie zajmuje się GR? Bo przyznam szczerze, cięzko mi jest się połapać. Jeżeli są tam fajne pomysły i inicjatywy, to właściwie co stoi na przeszkodzie, żeby cała społeczność tworzyła Gwardię Reksia? A to forum byłoby jej forum i tyle...? Proszę o przemyślane odpowiedzi.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Pn, 15 paź 2007, 09:38 |
|
|