| 

|  | 

|  | Teraz jest N, 26 paź 2025, 18:34 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| spidi Ekspert w Dziedzinie Cementu 
 Naklejki: 3
   | Dobry pomysł , RPG jest stanowczo za dużo . Ps Grzesiu coś sie dzieje z Sb . Jakiś błąd wyskakuje . _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| N, 27 gru 2009, 13:43 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   | Tak, RPG jest za dużo. Ale chyba nie można zakazać RPG, to by było ,,ograniczanie swobód demokratycznych", jak to już ktoś powiedział kiedyś...
Ale doszliśmy do prostego i genialnego wniosku:Im więcej RPG, tym mniej przyjemnie.
 _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| N, 27 gru 2009, 13:48 | 

|  
		|  |  
			| Traktor Cesarz Śmietnika 
 Naklejki: 0
   | Hmmm Trzeba by było zakazać dawania nowych RPGów, a stare zostawić. 
Zresztą te RPGi zasłaniają znaczną ilość tematów, więc najlepszym sposobem byłoby ich przeniesienie do nowego działu. Prosiłbym Grzesia o skomentowanie pomysłu.
 E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:01 | 

|  
		|  |  
			| mikol Roz-krecony 
   | Traktonator ma rację, zrobić dział "Gry i Zabawy" z RPG i tak dalej
 Kanalizacja będzie do niepotrzebnych tematów (np.usuniętych)
 A niektóre tematy z kanalizacji dać do O różnych rzeczach
 I ja to popieram!  _________________
 Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:07 | 

|  
		|  |  
			| Johanna Bardzo Stary Norman 
   | Niektóre tematy przenieść z kanałów do ORIR, kanały przeznaczyć do odpadków, stworzyć dział "Gry i zabawy" w którym 1 moderator/admin (proponuję Grzesia) zakładałby tematy - pomysły byłyby przesyłane, mu, a on zakładałby tematy o treści: "<Zasady zabawy> pomysł nadesłał/a: <nick>. Na jednym forum tak jest.
Czy opowiadania nie są twórczością? Możeby przenieść wszystkie opowiadania do NT, te z konkursu też, a działy: "Konkurs literacki" i "Opowiadania" skasować?
 Jestem za zakazaniem RPG. Albo jakiemuś limitowi...
 _________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:24 | 

|  
		|  |  
   | To jesteś za zakazaniem prowadzenia, czy zakładania? _________________
 E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:25 | 

|  
		|  |  
   | Kto, ja? I tego, i tego, logiczne. _________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:25 | 

|  
		|  |  
   | Hmmm no ja bym zostawił te większe (20 stron w wzwyż). _________________

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:28 | 

|  
		|  |  
   | No właśnie...  _________________Pozdrawiam, Johanna.

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:29 | 

|  
		|  |  
			| Izzy Głodomorek 
 Naklejki: 1
   | Em... no więc, tak teraz czytałem kolejne posty i bez urazy, ale zauważylem, że piszecie o spamerach, ok. Chce im pomóc, to za przeproszeniem GDZIE TO JEST?! 
 Owszem, chciałem to bardziej krytycznie napisać, ale się pohamowałem. Może zaczniecie to robić, a nie ich od razu wyzywać? Każdy z nas po części gdzieś spamował lub/i nadal spamuje. Staramy się upokorzyć innych na tle publicznym, zamiast zwrócić uwagę na privie. Może dlatego ludzie też odchodzą, co?

|  
			| N, 27 gru 2009, 14:57 | 

|  
		|  |  
			| Izzy Głodomorek 
   | Dopisując tak na marginesie, temu forum przydałoby się calkowite czyszczenie z tematów. To nie jest to samo forum, co było na początku. Kilka lat temu, gdzie Michcio wpadał, AdaCho czy Topek. 
W pogoni za czymś, zapomnieliśmy o najważniejszej rzeczy, czyli zabawie, która miała tu być. Tworzono forum z myślą o nas, a nie o tępieniu spamu, nowych rpgach i tym podobnych rzeczach. Ok, chcecie je trochę ulepszyć - popieram, ale bez przesady. Pomyślcie tak szczerze, czy cokolwiek robicie teraz ma jakiś sens.
 Nie twierdzę, że sam robię wszystko ok, bo zaraz usłyszę takie teksty.

|  
			| N, 27 gru 2009, 15:00 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | Co kraj to obyczaj..
Z tego co widzę to każdy ma różne pomysły.
 Ale nie mam zamiaru się z każdym pomysłem patyczkować.
 Ułóżcie jakąś wspólną listę rzeczy do proponowanych zmian.
 Ja osobiście uważam, że wartoby kategorycznie zabronić rpg.
 To przecież forum o Reksiu..
 Więc moglibyśmy:
 1. Utworzyć dział Gry i Zabawy, który byłby miejscem na turnieje, zabawy słowne (ostatnia litera itp. itd.)
 2. Wyczyścić Różne Rzeczy
 3. Nie spamerskie i normalne tematy zebrać z Kanałów oraz po czyszczeniu ORIR i dać  do ORIR
 4. Zrobić z Kanalizacji kosz - zamknięty dział na niepotrzebne tematy, spamy itp. itd.
 _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| N, 27 gru 2009, 16:55 | 

|  
		|  |  
   | Przede wszystkim nie róbmy wszystkiego od razu, tylko powolutku, powolutku.
 Czyli jako pierwszą robimy sprawę gier.
 BTW Stryj, a RPGi o Reksiu?  _________________

|  
			| N, 27 gru 2009, 17:20 | 

|  
		|  |  
			| Izzy Głodomorek 
   | RPG o Reksiu nie miało by sensu - za mało postaci, za dużo userów. _________________
 Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.

|  
			| N, 27 gru 2009, 17:23 | 

|  
		|  |  
   |   Re: MEGA REAKTYWACJA FORUM|  |  |  |  |  | Cytuj: Em... no więc, tak teraz czytałem kolejne posty i bez urazy, ale zauważylem, że piszecie o spamerach, ok. Chce im pomóc, to za przeproszeniem GDZIE TO JEST?! 
 Owszem, chciałem to bardziej krytycznie napisać, ale się pohamowałem. Może zaczniecie to robić, a nie ich od razu wyzywać? Każdy z nas po części gdzieś spamował lub/i nadal spamuje. Staramy się upokorzyć innych na tle publicznym, zamiast zwrócić uwagę na privie. Może dlatego ludzie też odchodzą, co?
 |  |  |  |  |  | 
Ekhm, przepraszam?... Wyzywać?_________________Pozdrawiam, Johanna.

|  
			| N, 27 gru 2009, 17:42 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach