| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 22:01 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Dagetysh Kibhar1. Imię:  Dagetysh Kibhar 2. Klasa : Zamaskowany.  3. Wygląd postaci:  4. Opis postaci : Dagetysh jest bardzo dziwnym osobnikiem. Z jednej strony lubi dużo mówić, z drugiej zaś ma zwariowane pomysły. Jest urodzonym demokratą, więc nie raz należał do jakichś partii. TiP, KmD, Sojusz Ustynów - to tylko niektóre partie z jego długiej kariery politycznej. Sam nawet przyznaje, że chciałby być we wszystkich na raz. Bardzo lubi też zjeść, ale jego kondycja jest bardzo dobra. 5. Rasa:  Kogut. 6. Statystyki :Inteligencja: 1Siła:  1Zręczność : 2Kondycja:  1 7. Wcześniejszy poziom w RPG : 3 lvl 8. Przyszła droga rozwoju : Droga Ognia  9*.Ewentualne urojenia psychiczne : Czasami myśli, że jest prezydentem Myanmaru albo Osetii Południowej i rządzi państwem jak swoim (ale najpierw do niego jedzie). Swoich kolegów bierze czasami za podwładnych. No, próbuje się leczyć, ale gdy idzie do lekarza, myśli, iż lekarz jest separatystą i chce go zniszczyć. O, dziwo, jeszcze nikt go nie złapał i nie zamknął. Może to i dobrze..._________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pn, 7 lip 2014, 19:49 |     |  
		|  |  
			| Dizel Doradca Budowlańców 
 Naklejki: 4
   |   Re: Dagetysh KibharObrażenia magiczne - 1Efektywność magiczna - 3%
 Regeneracja Hp - 3%
 Regeneracja Mp - 3%
 Obrażenia fizyczne - 1
 Efektywność fizyczna - 3%
 Blokowanie ciosów - 0,5%
 Ciosy Krytyczne - 6 %
 Szybkość - 18 %
 Celność - 6 %
 Hp - 6
 Mp - 10
 Obrona - 8
 Uniki - 6

Otrzymujesz Tęczowy Prezent x3
 Otrzymujesz 10 R.
 Otrzymujesz Lekko pordzewiałe sztylety x1
 Otrzymujesz Zwykłe Szaty. x1
 Otrzymujesz Skrzynkę z Narzędziami x1

Skład skrzynki z narzędziami:
 Młotek x1
 Gwoździe x2

Ekwipunek: 7/50.

Otrzymujesz Tytuł: Uczeń Rzemieślnika.

Poznajesz umiejętność: Amatorskie stukanie młotkiem.

|  
			| Cz, 10 lip 2014, 21:25 |   |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh Kibhar
 |  | Lvl: 1 HP: 6
 | VS | WALKA | VS |  | Lvl: ?! HP: ?!
 |  
 | Dagetysh Kibhar | Mroczny Grabarz |  Walczysz z Mrocznym Grabarzem:  Walka rozpoczyna się:
 [Atakujący] Dagetysh bierze do ręki ciężki przedmiot i przymierza się do ataku na grabarza.
 [Przeciwnik] Grabarz wciąż trzyma łopatę i ze stoickim spokojem, ziewa.
 [Atakujący] Dagetysh uderza ciężkim przedmiotem w Grabarza. 0 Efektów.
 [Przeciwnik] Grabarz uderza łopatą w Dagetysha, w taki sposób, że ten wpada na ścianę znajdującą się 50 metrów dalej.
 [Atakujący] Dagetysh przegrywa.

Wygrywa GrabarzNoo i się nie udało... To smutne... Ale za samą chęć i wojowniczość, dostaniesz nagrodę pocieszenia +5 exp.Stan exp: 5/30._________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| N, 13 lip 2014, 14:57 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharPrzebieg bitwy z Mrocznym Grabarzem: 
 |  | Lvl: 1 HP: 6
 | VS | WALKA | VS |  | Lvl: 2 HP: 25
 |  
 | Dagetysh Kibhar | Mroczny Grabarz |  ] Walczysz z Mrocznym Grabarzem:  Walka rozpoczyna się:
 [Atakujący] Dagetysh bierze do ręki Koran i zaczyna czytać.
 [Przeciwnik] Grabarz drapie się po głowie i zastanawia się o co chodzi.
 [Atakujący] Dagetysh mówi... "I bójcie się ognia, który został przygotowany dla niewiernych!".
 KOMUNIKAT: Dagetysh przywołuje kulę ognia.
 [Przeciwnik] Grabarz jest jeszcze bardziej zdziwiony.
 [Atakujący] Dagetysh mówi... "Gdybyś tylko mógł widzieć, jak aniołowie zabierają tych, którzy nie uwierzyli! Oni biją ich po twarzy i po plecach: "Zakosztujcie kary ognia palącego!" "
 [Przeciwnik] Grabarz płonie.
 [Atakujący] Czeka i patrzy na swoją pierwszą ofiarę.
 Wygrywa Dagetysh
 Wygrany pojedynek +15 exp
 Pierwsze zwycięstwo +5 exp
 Jam jest chodzący paradoks! (1)    +10 exp.
Dagetysh otrzymuje 30 exp, a z racji tego, że osiągnął drugi poziom, teraz obecny stan konta wynosi: 5/45 exp. Oto pięć punktów nowych statystyk: Inteligencja: 2 Siła: 1 Zręczność: 4 Kondycja: 3_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

Ostatnio edytowano Pt, 18 lip 2014, 18:18 przez Kretes102, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| Śr, 16 lip 2014, 13:34 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharDagetysh pomyślał przez dłuższą chwilę, po czym postanowił otworzyć jeden z tych tajemniczych tęczowych prezentów. - A raz kozie śmierć! - powiedział i miał nadzieję na to, że zawartość tego prezentu mu się bardzo przyda.
 _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Śr, 16 lip 2014, 13:41 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharObrażenia magiczne - 2Efektywność magiczna - 6%
 Regeneracja Hp - 6%
 Regeneracja Mp - 6%
 Obrażenia fizyczne - 1
 Blokowanie ciosów - 0,5%
 Ciosy Krytyczne - 12 %
 Szybkość - 32 %
 Celność - 12 %
 Hp - 18
 Mp - 30
 Obrona - 24
 Uniki - 18

??? Otwierasz Tęczowy Prezent ???
 Masz obecnie Tęczowy Prezent x2
 Otrzymujesz:

!!!Chcąc ubrać jakiś przedmiot, piszemy o tym w tym temacie.!!!

|  
			| Śr, 16 lip 2014, 16:26 |   |  
		|  |  
 Regeneracja Hp - 6%
 Regeneracja Mp - 6%
 Obrażenia fizyczne - 1
 Blokowanie ciosów - 0,5%
 Ciosy Krytyczne - 12 %
 Szybkość - 32 %
 Celność - 12 %
 Hp - 18
 Mp - 30
 Obrona - 24
 Uniki - 18

Ekwipunek:

Tęczowy Prezent x2
 10 R.
 Lekko pordzewiałe sztylety x1
 Zwykłe Szaty x1
 Skrzynka z Narzędziami x1

Młotek x1
 Gwoździe x2

Ekwipunek: 7/50.

Tytuł: Uczeń Rzemieślnika.

Umiejętności: Amatorskie stukanie młotkiem.

|  
			| Śr, 16 lip 2014, 16:31 |   |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharDagetysh postanowił założyć na siebie Czapkę Niewidkę. Chciał ją założyć, by przy kolejnych walkach mieć trochę więcej swobody w tym co chce zrobić.  _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Cz, 17 lip 2014, 18:48 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharZakładasz Czapkę Niewidkę. Przedmiot ten pozwala ci stać się niewidzialnym w czasie dwóch rozgrywek. _________________
 Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.

|  
			| Pt, 18 lip 2014, 12:21 |   |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh Kibhar_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pt, 18 lip 2014, 18:17 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh Kibhar_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| N, 20 lip 2014, 15:00 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh KibharDagetysh po głębokich przemyśleniach postanowił otworzyć kolejny tęczowy prezent. Chciał się zabezpieczyć na późniejszy, wszelki wypadek. _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| N, 20 lip 2014, 16:10 |     |  
		|  |  
   |   Re: Dagetysh Kibhar??? Otwierasz Tęczowy Prezent???Masz obecnie Tęczowy Prezent x1
 Otrzymujesz:
 50 R

|  
			| Pn, 21 lip 2014, 15:33 |   |  
		|  |  
 Regeneracja Hp - 6%
 Regeneracja Mp - 6%
 Obrażenia fizyczne - 1
 Blokowanie ciosów - 0,5%
 Ciosy Krytyczne - 12 %
 Szybkość - 32 %
 Celność - 12 %
 Hp - 18
 Mp - 30
 Obrona - 24
 Uniki - 18

Ekwipunek:

Tęczowy Prezent x1
 60 R.
 Lekko pordzewiałe sztylety x1
 Zwykłe Szaty x1
 Skrzynka z Narzędziami x1

Młotek x1
 Gwoździe x2

Ekwipunek: 5/50.

Tytuł: Uczeń Rzemieślnika.

Umiejętności: Amatorskie stukanie młotkiem.

|  
			| Pn, 21 lip 2014, 15:34 |   |  
		|  |  

|  
			| Pn, 21 lip 2014, 17:53 |     |  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach