|
|
Teraz jest Śr, 18 cze 2025, 21:57
|
Land Of Immortals - Rozgrywka
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
 Re: Odjechane RPG - Rozgrywka
Magix:
Ridlak Ununhex:Kajtek wskakuje na drzwi i pada ziemie. Prawdopodobnie to efekt użytego na nich zaklęcia. Ktoś powoli zaczyna tutaj nieźle mącić i nie masz do końca pewności kto. Masz tylko swoje przypuszczenia. Prawdopodobnie najlepszym rozwiązaniem będzie kazanie mu zrobienia tego dopiero jak będziesz przechodził do następnego pokoju. Kajtek ze smutną miną błagalnie na ciebie patrzy. Ty jednak z zimną krwią każesz mu poczekać i postanawiasz sprawdzić co tak zawzięcie próbuje doprowadzić do tego, byś do niego przyszedł. Nim jednak próbujesz to zrobić, spostrzegasz, że niezniszczalne drzwi do pokoju 1, które były zamknięte, a później otoczone jakimś zaklęciem, najzupełniej na świecie zniknęły. Robiąc to ukazały bezkresną czarną przestrzeń, która zastąpiła ich miejsce. Masz więc od teraz pewność, że jeśli będziesz przedłużał wykonywanie swoich działań, bądź tkwił przez długo w martwym punkcie - zostaniesz po prostu pochłonięty przez nieopisany czarny bezkształt.
Co by tu zrobić?
a) Idę do "nich", zanim "oni" do mnie przyjdą. b) Próbuję mimo wszystko znaleźć drzwi do następnego pokoju, mając tym samym nadzieję, że nie natknę się na "nich". c) Każę Kajtkowi "wypróżnić się" w tym pokoju. d) Robię coś innego, napisz co.Australia:
Patryk:Przerażony biegniesz w kierunku starego młyna. Twoim oczom ukazuje się ognisko, gdzie dookoła siedzą prawdopodobnie najwybitniejsi z gangu Kangurów. Zauważasz też najbardziej wystrojonego z nich. Ma na sobie pióropusz i pali coś w rodzaju fajki. Domyślasz się, że to właśnie ich szef. Prawdopodobnie nad czymś obradują, bo wszędzie słyszysz odgłosy rozmowy. Co by tu zrobić?a) Wbiegam na teren spotkania i proszę wodza kangurów o pomoc. Napisz co mówisz. b) Decyduję się ukryć. Napisz jak i gdzie. c) Wracam do "tego czegoś", co przed chwilą było Edwardem i każę mu się zjeść. d) Robię coś innego, napisz co. Polska: Anubis: Maurycy mówi, że musiałbyś dotrzeć do Wielkiego Składu Broni. Należał on do pobliskiego wojska. Jeśli nie wykorzystali wszystkiego, to jest szansa, że coś się znajdzie. Problem jest jeden. Jego teren został obesłany mgłą i nikt nie jest na tyle odważny by się przez nią przedostać.
Co by tu zrobić?:
a) Proszę pingwina po wóz i sam jadę do wielkiego składu broni. b) Zabieram kogoś z więźniów i jadę z nim/nimi do wielkiego składu broni. Napisz kogo. c) Pytam Maurycego o coś innego, napisz o co. d) Robię coś innego, napisz co. dawid6: +20 Exp. Udało ci się zakosić przeźroczystą farbę. Dodaj to do aktualnego stanu konta i jeśli wbiłeś poziom - rozdaj nowe statystyki.
Wydało ci się to dosyć dziwne, że tak łatwo się uwinąłeś z tym wszystkim. W geście triumfu wybiegasz z budynku pozorując paniczne okrzyki... Jedyną rzeczą jest chyba to, że wyglądasz dosyć nietypowo... Nietypowo do tego stopnia, że wszyscy zgromadzeni zaczynają cię postrzegać za sapera. Proszą cię o pomoc w zdetonowaniu ładunku wybuchowego, który ma tu podobno lada chwila wybuchnąć.
Co by tu zrobić?
a) Detonuję bombę, której nie mam. b) Próbuję to jakoś załagodzić. Napisz co mówisz, robisz. c) Mimo wszystko otwieram prezent. e) Robię coś innego, napisz co. Brixen: - Wiesz, nie chcemy być dla ciebie ciężarem... Nie wiem na co przyda ci się niewidomy słoń i niewidzialny szalony doktor, który nawet nie potrafi mówić.
Co by tu zrobić?
a) Proszę Oxara o przygotowanie mi prowiantu i ruszam dalej w nieznanym mi kierunku. b) Nadal proszę nowo poznanych przyjaciół o towarzyszenie mi w dalszej wędrówce. Napisz co mówisz. c) Pytam słonia o to, co stało się z połową schodów. d) Robię coś innego, napisz co.Rosja: Autor: Andrzej z demonicznym uśmieszkiem na ustach wyciąga z kieszeni klucz i rozkuwa cię z kajdanków. Podaje ci po chwili balonik, w którego masz podmuchać. Był on jednak jakiś wadliwy, bo po dwóch dosyć lekkich wdechach - raczył pęknąć. Rozkojarzeni policjanci patrzyli na ciebie z niedowierzaniem. - O matko... Takiego stężenia jeszcze nie widziałem... Czuję, że będzie rekord Guinnessa. - odparł drugi z policjantów.
Co by tu zrobić?
a) Wyjaśniam całą sytuację i mówię dziwne wyrazy, dzięki którymi policjanci będą mogli uznać że jestem trzeźwy. b) Atakuję. Napisz jak. c) Uciekam. d) Robię coś innego, napisz co.Stany Kretów Zjednoczonych, SKZ: Waruga:Dosłownie kilka minut po wylądowaniu zdajesz sobie sprawę, że jesteś wreszcie wolny. Wolność cechuje się swoimi ideałami, jednak te twoje przeplatają się z nienawiścią i zemstą. Przypominasz sobie w końcu, że dawno nic nie jadłeś, a więzienne obiadki nie potrafią jakoś zasycić. Wtedy jak na jakiś cud, przed twoimi oczyma, na drzewie ukazuje się talerz ze skrzydełkiem kurczaka niczym z McDonalda. Zaczynasz rozmyślać nad tym, czy by czasem go nie wziąć.
Co by tu zrobić?
a) Wiedząc, że to pułapka, decyduję się na ucieczkę. b) Szukam gdzieś haczyka, przecież talerz ze skrzydełkiem kurczaka nie może tak po prostu leżeć na drzewie. Napisz co robisz. c) Po prostu wspinam się i biorę talerz z kurczakiem. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 14 maja 2013, 18:25 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
d) poddaje się-w więzieniu będę wolny od PzK i będę mógł dokończyć mój bestseller.
|
Wt, 14 maja 2013, 18:28 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
b) Zabieram kogoś z więźniów i jadę z nim/nimi do wielkiego składu broni. Napisz kogo - wszystkich oprócz Hektora.
|
Wt, 14 maja 2013, 18:29 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
C) Jeśli to znów jakieś machinacje, to zobaczymy, jak zareagują na to... -Kajtek! Masz pozwolenie, wypróżniaj się!
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Wt, 14 maja 2013, 18:30 |
|
 |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
choć był pchany głodem Waruga zachował rozsądek i wziął najostrzejszy patyk i nabił na niego skrzydełko sry mała poprawka nie mogłem edytować :/
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci  Mój awek z cieniem wykonał Mątek 
|
Wt, 14 maja 2013, 18:48 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
|
a) Idę na miasto i szukam pracy. Napisz gdzie. Ide do urzędu miasta i szukam dobrze płatnej ,ale nie stresowej i nie bardzo męczącej pracy.
Wt, 14 maja 2013, 19:01 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
b)Bardzo przyda się twoja siła fizyczna i umiejętności Oxara. Zresztą, nie chciałbyś się stąd wyrwać? Takie życie w ciągłym strachu, udając szaleńca, musi być bardzo męczące.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 15 maja 2013, 16:04 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
b) Nie idę w stronę światła i nadal szukam wyjścia.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 15 maja 2013, 16:19 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Magix:
Ridlak Ununhex:Pozwalasz załatwić się Kajtkowi w pokoju. Ten nieco zdezorientowany, ale jednak zaspokojony patrzy ci prosto w oczy. Jego wzrok mówi wszystko za siebie. Próbuje ci jakoś podziękować. Zatykasz nos i zamykasz oczy, żeby w choć najmniejszy sposób zminimalizować ten odór. Ildefons zaś chowa się w kłębek. Po chwili czujesz jak podłoga zaczyna się trząść pod tobą przez jakieś 2 sekundy. Otwierasz oczy i padasz ze zdziwienia. Pokój jest całkiem biały i nie ma już w nim mgły. Spostrzegasz twoich znajomych z pokoju 1408. Prawdopodobnie to oni byli odpowiedzialni za podsycanie atmosfery niepewności w tym miejscu. Leżeli na ziemi, prawdopodobnie martwi. Odór był tak duży, że nawet mechaniczne gryzonie padły na ziemie i przestały się ruszać. Jesteś bardzo ciekawy jak to jeszcze przeżyłeś. Na końcu pomieszczenia widnieją drzwi oznaczone numerem 3. +25 Exp. Dodaj to do swojego stanu konta i jeśli wbiłeś poziom - rozdaj nowe statystyki.
Co by tu zrobić?
a) Wbiegam czym prędzej do pokoju 3 i zamykam za sobą drzwi. b) Przeszukuję szczury w garniturach. c) Rozglądam się nadal po pokoju i czekam aż pochłonie mnie czarna dziura, która załatwiła poprzednie drzwi. d) Robię coś innego, napisz co.Polska: Anubis: Hektor wydaje się być lekko urażony twoją decyzją, ale mimo to uznaje ją i liczy się z tobą.. Cóż.. Powiedział, że pójdzie popilnować pierwszej wieży blokującej podczas waszej nieobecności. Bierzecie z garażu najbardziej bezpieczny i solidny pojazd i wyjeżdżacie. Panuje w nim dosyć dziwna atmosfera. T-Cat od razu chce wyskoczyć z auta i sam rozprawić się z bestiami. Zostaje jednak chwilę później uspokojony przez resztę kompanów. Docieracie mniej więcej na teren wielkiego składu broni. Jak wspominał Maurycy, teren jest pokryty mgłą. Prawdopodobnie został przejęty przez bestie. Rozglądasz się przez okna pojazdu. Pomimo mgły, która zasłania wszystko co możliwe, dostrzegasz delikatne ruchy. Masz wrażenie, że nie jest to jednak jakaś bestia. Istota wydaje się dużo mniejsza i prawdopodobnie potrzebuje pomocy.
Co by tu zrobić?:
a) Proszę Maurycego o podjechanie bliżej. Napisz co mówisz. b) Wysiadam z auta i sprawdzam kto to. c) Proszę kogoś by wyszedł z auta i to sprawdził Napisz co mówisz. d) Robię coś innego, napisz co. Brixen: Wygląda na to, że przekonałeś dwóch nowych przyjaciół aby za tobą poszli. Stwierdzili, że nie mają prawdopodobnie niczego do stracenia. Oxar przyszykował dosyć smaczny obiad, który jadłeś z wilczym apetytem. Nie jadłeś niczego od kilku dni i powoli zapominałeś jaki smak ma żywność. +15 Exp. Dolicz to do stanu exp i jeśli wbiłeś poziom - rozdaj nowe statystyki. Teraz jedynym problemem wydaje się sprowadzenie słonia na dolny poziom budynku. Schody jak zdążyłeś zauważyć są przepołowione i nie będzie to raczej proste zadanie.
Co by tu zrobić?
a) Proszę Oxara o przygotowanie mi prowiantu i ruszam dalej w nieznanym mi kierunku. b) Nadal proszę nowo poznanych przyjaciół o towarzyszenie mi w dalszej wędrówce. Napisz co mówisz. c) Pytam słonia o to, co stało się z połową schodów. d) Robię coś innego, napisz co.Rosja: Autor: - Do więzienia?! Chyba żartujesz pijaku jeden. Zabieramy cię na izbę wytrzeźwień. Wypuścimy cię dopiero jak wytrzeźwiejesz. - Powiedziawszy to, policjant kolejny raz zakuwa cię w kajdanki i tym razem wprowadza do radiowozu. Zmęczony całym przekomarzaniem się z policjantami i ucieczką przed facetem z kosą, w końcu zasypiasz. Budzisz się w celi. Myślisz chwilę nad faktem, dlaczego właśnie jesteś za kratami, bo podobno miałeś być w nieco innym miejscu. Twoje rozmyślanie przerywa pojawienie się najgorszej możliwej osoby, którą w tym momencie chciałbyś zobaczyć... Tak.. to właśnie dziwak z kosą.
Co by tu zrobić?
a) Czekam na dalszy rozwój sytuacji. b) Pytam go o coś. c) Krzyczę, że ktoś chce mnie zabić. d) Robię coś innego, napisz co. Agarin Jewgienij Krietow: Tunel prawdopodobnie ma jedynie jedno wyjście. Jest ono zakończone bardzo jasnym światłem. Twoją jedyną szansą będzie pójście w tamtą też stronę. Zauważasz, że cieniste istoty, które opierały się cały czas przy ciemnych ścianach tunelu, zaczęły podążać za tobą. Prawdopodobnie nie chcą się przywitać.
Co by tu zrobić?
a) Idę w stronę światła. b) Nie idę w stronę światła i nadal szukam wyjścia. c) Przerażony krzyczę bez sensu niezrozumiane nawet przeze mnie słowa. d) Atakuję cieniste stwory. Napisz jak. e) Robię coś innego, napisz co.Stany Kretów Zjednoczonych, SKZ: Waruga: + 10 Exp. Zapisz to w temacie o swojej postaci i jeśli wbiłeś poziom rozdaj nowe statystyki.
Hmm tak jak myślałeś... Był w tym jakiś haczyk. Kurczak po wbiciu na patyk, wyleciał po prostu w powietrze dzieląc się na miliony małych części. Prawdopodobnie była to jakaś bomba. Z drugiej jednak strony nie słyszałeś jeszcze o bombie na drzewie i to takiej w postaci kurczaka. Wydaje ci się to dosyć dziwne, stoi za tym prawdopodobnie jakiś kłusownik. Tylko pytanie - Na co takiego mógłby on polować...? Wtem czujesz, że ktoś z ogromną siłą klepie cię po plecach. Sparaliżowany ze strachu zastanawiasz się co zrobić.
Co by tu zrobić?
a) Biegnę przed siebie nie patrząc kim jest osoba za mną. b) Odwracam się i pytam o co chodzi. c) Padam na ziemię i udaję martwego. d) Robię coś innego, napisz co.Macedonia: Patryk780c: Oferty, które znajdujesz, mieszczą się ogólnie w granicach 1500 zł miesięcznie. Tyczą się jednak dosyć dziwnych rzeczy... Pierwsza ze znalezionych prac opiera się na produkcji bomby atomowej z liści na obszarze Korei Północnej, druga, jedyna pochodząca z Macedonii to wypasanie baranów i kóz, a trzecia tyczy się mniej więcej hodowli australijskich buraków na terenie Arktyki.
Co by tu zrobić?
a) Wybieram 1 prace. b) Wybieram 2 prace. c) Wybieram 3 prace. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 15 maja 2013, 21:38 |
|
 |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
b) oddycham spokojnie odwracam się i pytam o co chodzi
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci  Mój awek z cieniem wykonał Mątek 
|
Śr, 15 maja 2013, 21:50 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
B) Autor postanowił go zagadać bezsensownymi pytaniami typu Ulubiony Kolor.
|
Cz, 16 maja 2013, 05:10 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ukrywam się w krzakach i podsłuchuje rozmowę kangurów.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Cz, 16 maja 2013, 06:01 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
b) Wysiadam z auta i sprawdzam kto to.
|
Cz, 16 maja 2013, 12:10 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
b) Kogut westchnął i spokojnym, tudzież głośnym głosem rzekł: - SŁUCHAJCIE! Wszystko OK, to były tylko ćwiczenia. Polecam się jakby co na przyszłość, tymczasem was żegnam. A, następnym razem nie panikujcie tak bardzo. Po tych słowach kogut oddalił się do domu zostawiając przy sklepie trochę zdziwionych ludzi (zwierząt).
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 16 maja 2013, 13:06 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
|
b) Wybieram 2 prace. Byle jaka praca ale żeby zarobić w 1-2 dni.
Cz, 16 maja 2013, 14:43 |
|
|