b) -Co ja tutaj robię? - pomyślał Agarin. - Jakieś gołe i jasne te ściany, duszno tutaj, muszę stąd wyjść, zanim ktoś mnie dopadnie i nie załatwi jak kiedyś, gdy przez przypadek źle poszedłem. Tak więc Agarin pełen odwagi i determinacji wyruszył na poszukiwanie wyjścia, z którego mógłby wyjść. - Na pewno musi tu być jakieś wyjście, musi! Przecież wchodziłem do tego pomieszczenia, więc można tutaj stąd wyjść. Najpierw idę przed siebie. - pomyślał sobie.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Cóż, jak trzeba to trzeba... Patryk lekko zmęczony postanowił zlokalizować drzwi a następnie je otworzyć. Pukanie jak pukanie, zwykle w świecie śmiertelników symbolizuje prośbę o otwarcie. Tłuczenie chyba taką nagłą. Patryk serdecznie dziękuję postaci za wspólny taniec, po czym zaraz otwiera drzwiczki. -Proszę... oł. - chyba mocno się zdziwił.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Ż. Art powstał. To wszystko jest dziwne. Skąd to kowadło? Popatrzył na sufit. Żadnego otworu. Ten ktoś chyba ma na celu li i jedynie pobawić się ze mną. Zapewne Wielki Bachor czy inny Przedwieczny. Nie ma tu mojej husarii... Naprawdę dziwnie. Nie bawię się tak!, krzyknął. Przygotował się również na przewidywane kolejne kowadło czy atak krzeseł. Popatrzył na podłogę, żeby tylko nie wyszedł Mroczny Pan od Studzienek. Czekał na dalszy rozwój wydarzeń.
Wszelkich nieobecnych i niewiedzących co dzieje się aktualnie w RPG, zapraszam do spoileru.
Spoiler:
Wszyscy:
Nieważne gdzie do tej pory byłeś/byłaś, czy żyłeś czy nie żyłaś... przed twoimi oczyma zaczyna rozprzestrzeniać się nieopisana w swojej mocy ciemność. Padasz na ziemię i zastanawiasz się co się dzieje. Nie wiesz nic... i nie rozumiesz nic.
Chwile później odzyskujesz przytomność w dziwnym, zbyt czystym i aż za bardzo sterylnym pomieszczeniu. Wszystko jest białe, nawet twoje ubranie.
Co by tu zrobić?
a) Krzyczę, choć nie wiem po co. b) Rozglądam się po miejscu c) Zaczynam tańczyć d) Czekam na dalszy rozwój sytuacji e) Robię coś innego, napisz co.
Odpowiedzi, które nie zawierają więcej niż 4 linijek tekstu, nie będą brane pod uwagę.
Jak na złość pod twoimi nogami zmaterializowała się studzienka. Widocznie ktoś, kto właśnie się z tobą bawi, zna twoje największe lęki i w bardzo specyficzny sposób, stara się je na bieżąco urzeczywistniać. Studzienka zaczyna się trząść, a ktoś kto odpowiada za to, prawdopodobnie chce się wedrzeć do środka. Jesteś zdziwiony. Psychodelicznemu klimatowi sprzyja jeszcze deszcz spadających z sufitu kowadeł i wymyślone barany, które w dalszym ciągu skaczą ci przed oczyma. Jedno jest ciekawe: W przypadku gdy opadający przedmiot zetknie się ze zwierzęciem, po prostu... znika.
Co by tu zrobić?
a) Staram się jakoś zabezpieczyć studzienkę. Nie chcę konfrontacji z osobą po drugiej stronie. b) Krzyczę że nie chcę umierać, w dalszym ciągu umiejętnie unikając spadających kowadeł. c) Mając doświadczenie w komunikacji z baranami, próbuję jakoś zniechęcić je do skakania po pokoju. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram. b) Nie otwieram. c) Krzyczę że byłem tu pierwszy. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Uciekam przed kosowcem, mając nadzieję że tak prędko się nie spalę. b) Zeskakuję ze ściany i niczym w labiryncie, unikam spadających kowadeł. c) Zdezorientowany zaistniałą sytuacją, poddaję się, twierdząc że to za dużo dla mnie. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na komunikację z dziwnym a zarazem krzykliwym głosem. b) Decyduję się na walkę z Kotożercami. c) Próbuję się schować i przeczekać nasilenie dziwnych zjawisk. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Mówię, że to postać która ze mną tańczyła, zamawiała bombonierkę. b) Mówię, że ja zamawiałem bombonierkę. c) Trzaskam drzwiami przed tym terrorystą i mówię że nie obchodzi mnie ich święta wojna. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Krzyczę że nie chcę umierać. b) Pytam gigantycznego ziemniaka o cel jego wizyty. c) Grożę ziemniakowi obraniem go, jeśli mnie nie przepuści. d) Uciekam przed gigantycznym ziemniakiem. e) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
d) Lekko roztrzęsiony Anubis zdecydował się na ucieczkę w głęboki las. Zaczął uciekać ile sił w swoich łapach. W trackie bardzo szybkiego biegu wyciąga ze swej kieszeni telefon komórkowy, stresując się wciska odpowiedni numer na policje. Kiedy kończy rozmawiać z policją potyka się o kamień i upada na ziemie, ale szybko się podnosi i biegnie dalej. -Kurczę, a co jeśli ta chińska policja też będzie mnie chciała zjeść? Mam przerąbane! - Pomyślał kocur.
No okej... dziwne. Drzwi. Muszę uciec z tego wariatkowa. Patryk przypomniał sobie o krecie z bombonierką i po chwili odrzekł: - Nie, to tamten pan - krzywo się uśmiechnął i wskazał postać z którą wcześniej tańczył - to on zamawiał. To... wie pan, śpieszy mi się. Tournee i te sprawy... to... Szybko, przez drzwi!
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Wt, 31 gru 2013, 17:41
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Odjechane RPG - Rozgrywka
a)
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Wt, 31 gru 2013, 18:17
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Odpowiedź do spoilera
Widząc wszechobecną biel kontrastującą z niedawną ciemnością wybieram odpowiedź a), mianowicie wydzieram się na cały głos, przekazując otaczającej mnie bieli informacje o tym, że nie wiem, co się dzieje. Próbuję też przy okazji coś kopnąć lub zmienić w drobny mak.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Śr, 1 sty 2014, 19:59
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
e) Robię coś innego. "-Ten kamień teleportacji od wuja to złom. Gdzie ja jestem? Jakoś tu dziwnie." - Pomyślał Zalmar. Magiczne zmysły wyraźnie mówiły że WaterDeep to już nie jest i że jego zdolności magiczne są tu ograniczone i wynoszą 0,0000000000000001%. Zaczął zbierać myśli i przypominać sobie słowa nauczycieli: "-STAŁA CZUJNOŚĆ!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!" - Mówił profesor Szczek - Nauczyciel obrony magicznej. "-Tutaj mi to nic nie da." - Myślał Zalmar. W końcu olśniło go, przypomniała mu się jedna z rozmów z wujem Rymszardem na początku nauki: "-Co robić, gdy nie wiem co robić? -A, dobre py-py-pytanie. Jak utknąłeś to usiądź, me-me-medytuj i spróbuj na-na-nawiązać łączność z naj-naj-najbliższymi ma-ma-ma-magami. Hehehehehe"
Więc Zalmar siada i zaczyna medytacje w nadziei że nawiąże łączność z magami (to znaczy głosy w głowie) którzy pomogą mu się wydostać.
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
N, 5 sty 2014, 21:03
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości