| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 14:06 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 3 ] |  |  
	Bolek i Lolek - gry uczące języków obcych 

| Autor | Wiadomość |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
 Naklejki: 7
   |   Bolek i Lolek - gry uczące języków obcychNo dobra, widzę, że nie ma tu takiego tematu, a by się nawet przydał. Co sądzicie o grach z serii Bolek i Lolek: Język [...] dla [...]? Jak dla mnie, świetne gry. Posiadam dwie - Bolek i Lolek: Angielski dla Dzieci (niestety nielegal, ale wtedy jeszcze byłem bardzo mały i nie wiedziałem, poza tym nie ja to spiraciłem, ino dostałem od koleżanki mamy siostry brata wujka córki prezydenta czy coś, ogólnie wdzięczność, bo to moja pierwsza gra od AM, znalazłem w niej demo RiU <3) oraz Bil: Niemiecki dla Najmłodszych (to już kupione, fajność, ciekawość, AM mówi thx za hajs, dla najmłodszych, bo nie było dla dzieci xDDD). BiL: AdD jest wg mnie bardzo ciekawe, wiele plansz uczących mniej lub bardziej podstawowych rzeczy, wszystko podzielone na tematy, pseudo-questy, przyjazne sprawdziany ze słówek, akcja, fabuła, wybuchy. Ze szwabskim... No może już trochę gorzej, bo żadnej fabuły nie ogarnąłem... (tu przerwa, bo polazłem oglądać Reksia, akurat leciał w TV xDD) No więc żadnej fabuł, ale jakieś fajne rzeczy, takie typowo dla szkrabów. No, może większych szkrabów xDDD
 Macie jakieś takie gry? Co sądzicie? Piszcie, rozruszamy to Forum xD
 _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| Śr, 2 mar 2016, 20:41 | 

|  
		|  |  
			| Kreton Polski Bywalec Nory 
 Naklejki: 0
   |   Re: Bolek i Lolek - gry uczące języków obcychDobry pomysł takie uczenie przez zabawę. Wg mnie dialogi trochę tracą ze swojej niepowtarzalności po przetłumaczeniu, ale i tak jest super. P.S. Uczę młodszego brata angielskiego dając mu grać w RiMS LE po brytolsku   _________________
 Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi

|  
			| Śr, 2 mar 2016, 21:44 | 

|  
		|  |  
			| Jack_Posty Się Odezwał 
   |   Re: Bolek i Lolek - gry uczące języków obcychBolek i Lolek: angielski dla dzieci to jedna z gier edukacyjnych które najbardziej pamiętam z dziecińctwa i które bardzo lubiłem, ale płyta już dawno się gdzieś zagubiła. Czy ktoś wie gdzie można ściągnąć pełną wersje tej gry z internetu? Chciałbym znowu zagrać w tą gre i poczuć to uczucie nostalgii...

|  
			| N, 26 kwi 2020, 18:11 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 3 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach