|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:23
|
Autor |
Wiadomość |
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Re: Postacie z Reksia
| | | | Pixie7 napisał(a): Domy-są to domy czarodziei,więc chyba jakoś muszą różnić się od domów zwykłych ludzi ,tak ? ;p ''To żółte'' -gwiazdek nie rozpoznajesz? Ziemia-gdzie maiłabym wcisnąc ziemię,żeby nie zlewała się z domami i tłumem ? Cienie-przypominam ,że to nie jest gra,tylko zwykły rysunek w paint'cie.Nie jest to również kartka papieru,żeby robić jakieś niewiadomo jakie cuda A jeśli się na mnie zawiodłaś ,to wiedz,że nikt nie zmusza Cię ,do oglądania moich prac.Nie robię tego dla tzw. szpanu ,tylko po to ,by mieć z tego przyjemnosć | | | | |
w każdym razie następnym razem polecam ci "PhotoFiltre",jest na pewno lepszy od painta-no i za darmo.
|
Cz, 19 kwi 2012, 12:38 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Chyba autor powyższego posta nie czytał pierwszej wypowiedzi założycielki tematu - ona chce malować PR w Paincie xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 19 kwi 2012, 15:20 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
|
Tak na marginesie,to jestem dziewczyną (mimo,że avatar na to nie wskazuje). Teraz chciałabym Wam pokazać pracę,którą zrobiłam już dawno,gdy się nudziłam : http://4.bp.blogspot.com/-rlSX_EJB6zI/T ... /molly.bmpPS.Wiem,że ta torebka dziwna.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
Cz, 19 kwi 2012, 17:05 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Heh, fajnie ci to wyszło. Masz dobry styl i czekam na inne prace. Powodzenia !
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 19 kwi 2012, 17:34 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
fajne,tylko ta ręka z torebką jakaś taka dziwna O.o no i super beret xD
|
Pt, 20 kwi 2012, 10:42 |
|
|
Ewka
Roz-kreca się
|
Faktycznie torebka nie za bardzo Ci wyszła, ale poza tym wszystko OK.
|
So, 21 kwi 2012, 08:28 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Te rysunki są świetne! Masz naprawdę talent! Rysuj, rysuj, bo aż przyjemnie się ogląda! Czasami tylko parę szczegółów mi nie pasuje, ale sama nie umiem, nie umiałam i raczej umieć nie będę tak pięknie rysować. Jakbyś mogła, to namaluj mi scenę jak pojawia się Barandalf, bo myślę, że wyjdzie ci ona wspaniale.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
So, 21 kwi 2012, 20:40 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Cudownie rysujesz w Paint'cie, ta kura zagłady wygląda tak jak by była wklejona z gry. Nie przejmuj się klau... ona się nie zna na komputerowej sztuce, przynajmniej ja tak tę sztukę nazywam. Czekam na kolejne prace, bo masz prawdziwy talent do malowania w Paint'cie, a to nie sztuka namalować piękny obrazek w GIMPie, czy PhotoFiltrelu jakimś, tylko w najprostszym programie świata. Namalujesz Kari-Matę?
So, 21 kwi 2012, 22:03 |
|
|
klau889
Starszy Norman
|
ja tylko proponowałam no -.- poza tym ja się właśnie znam na sztuce,dlatego widzę tyle błędów(Mogłabym zostać krytykiem xd) a u cb widzę jakąś aluzję do mnie -.-
|
N, 22 kwi 2012, 09:21 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
|
A oto i rysunki : http://3.bp.blogspot.com/-gJJNkjjOyko/T ... a+Hari.bmp <------ Kari Mata http://3.bp.blogspot.com/-CWVUdY5O7kI/T ... andalf.bmp <------Scenka,o którą prosiła Nika Na drugim obrazku ,Bulbo( ten pomarańczowy,w środku) nie pokazuje...ekchem ...środkowego palca tylko wskazuje na Barandalfa.Wiem ,że Mimli (czarny,1 od lewej) mi dziwnie wyszedł,ale nie umiem rysować skunksów. Dziękuję też za pozytywne oceny,nie spodziewałam się,że komuś podobają się moje wypocinki PS. Na następny rysunek już mam pomysł,będzie on trochę inny niż dotychczasowe,ale mam nadzieję,że się spodoba
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
N, 22 kwi 2012, 13:02 |
|
|
Ewka
Roz-kreca się
|
Kari Mata bez zarzutu, bardzo mi się podoba. Barandalf też bez zarzutów, świetny.
|
N, 22 kwi 2012, 17:56 |
|
|
klau889
Starszy Norman
|
hm kari mata hari ma jakiś dziwny pasek ale reszta świetnie obrazek 2: Świetnie,tym razem widzę podłogę,wszystko jest zrobione staranniej niż u kury,skunks faktycznie trochę dziwny,a powiedziałabym że trochę zabawny ;D tylko czy Reksio nie ma z długich uszu? O.o mam nadzieję,że nie wzorowałaś Reksia na nagłówku forum xd no i fajnie zrobione te gogle-tak prawie jak w 3D
|
Pn, 23 kwi 2012, 10:37 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
|
http://3.bp.blogspot.com/-QL1EZMaLVjo/T ... %99dka.bmpA oto i obrazek,który chciałam Wam pokazać Nie ,że coś sugeruję co do CoS2 ,ale tak mnie natchnęło .
|
Cz, 26 kwi 2012, 17:03 |
|
|
Ewka
Roz-kreca się
|
Supcio! Rysuj dalej, bo masz talent.
|
Pt, 27 kwi 2012, 14:10 |
|
|
klau889
Starszy Norman
|
fajne,tylko kto to jest ten pośrodku z prawej?nie pamiętam go xd
fajny pomysł z tym makaronem xD
ale czemu te wąsy są takie...z łupieżem? O.o''"
|
Pt, 27 kwi 2012, 14:47 |
|
|