|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Pogadanki o Word Hex
Grałeś kiedyś w Słowną Czarownicę? Lubisz układać wyrazy? A może ściągnąłeś by zobaczyć jak gra wyszła Very Nice Studio? Tutaj toczymy rozmowy na temat WORD HEX by Very Nice Studio. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.verynicestudio.WordHexPL-link do Sklepu Play.
|
Wt, 7 maja 2013, 15:25 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Re: Pogadanki o Word Hex
Grałem. Takie sobie. Tylko czemu nie za free?
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 9 maja 2013, 18:26 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Grałem. Takie sobie. Tylko czemu nie za free?
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 9 maja 2013, 18:26 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Za free jest wersja bez 3 dolnych HEX'ów i z reklamami. A pełna wersja płatna, bo Aidem musi z czegoś żyć
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Cz, 9 maja 2013, 19:06 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Chwila, chwila, chwila... Word Hex nie jest grą Aidem Media więc raczej nie powinna lądować w tym dziale. Grę stworzyło Very Nice Studio, które nie jest częścią Aidem Media, dlatego nie wiem dlaczego Aidem miało by zarabiać na tej grze
Cz, 9 maja 2013, 19:14 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
A czym właściwie zarabia Aidem Media? Miastem Sekretów raczej nie. CoS2 na Ipady chyba.
|
Cz, 9 maja 2013, 19:27 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Zdziwiłbyś się, dużo ludzi jeszcze kupuje CoS, Skyline, Deckbuster, Pipes i Mosaic.
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Cz, 9 maja 2013, 19:46 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Na Samsunga Galaxy ta gra działa najlepiej ale nie zawsze ją ogarniam .Moja ocena to 6,5/10 oczywiście tej za free.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 9 maja 2013, 20:13 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Uwielbiałem tę grę! Obecnie, w reklamach widuję czasami gry oparte na tym schemacie i zawsze zastanawia mnie, czy istniało coś podobnego przed Word Hexem. Bardzo fajny pomysł, przyjemny gameplay i rozwijająca spostrzegawczość rozrywka. Usunąłem, bo na starym telefonie brakowało mi pamięci, a potem długo żałowałem, jak zauważyłem, że zniknęło z Google Play. Oczywiście na pełną wersję nigdy się nie szarpnąłem, ale i na podstawowej zabawa była przednia. Może być, że ze wszystkich gier typu "na przeczekanie/jak się nudzisz w kolejce" Word Hex podobał mi się najbardziej.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 17 maja 2021, 16:46 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|