|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:31
|
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia?
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia? Jak sądzicie, ja uważam że w 1 części oczywiście Reksio był głównym bohaterem, w UFO podzielili się pół na pół bohaterstwem, w Czarodziejach było cały czas pół na pół, dopiero w Wehikulem Kretes miał 60% bohatera głównego a Reksio 40%, a w Nemo to praktycznie grało się dla Kretesa<takie jest moje zdanie>
|
Pt, 14 wrz 2007, 07:56 |
|
|
Gość
|
Hmmm... No może. Ale ja myślę, że Reksio w Nemie też miał role bo przecież kochali się ( druga osoba to KMH) . Ale może. Nigdy nic nie wiadomo. Ale chyba nie przejoł bo jak on sam mówił:
A więc tytuły są tylko z Reksiem. Dopiero w rikwa jest tytuł z reksiem i kretesem.
|
Pt, 14 wrz 2007, 10:56 |
|
|
Gość
|
Ale tak nieświadomie, Kretes ma większe znaczenie powoli niż Reksio, większość komentarzy daje Kretes, Kretes szykał swocih korzeni i okazało się że jest potomkiem Amon Kretesa, powoli Reksio chyba schodzi na drugi plan co powinno cieszyć Kretesa
|
Pt, 14 wrz 2007, 10:58 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Ja twierdzę, że Kretes ma główną rolę, ale to nie zmienia faktu, iż Reksio też ją ma.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pt, 14 wrz 2007, 18:53 |
|
|
Dragon
Norman
|
Według mnie obydwoje są głownymi bohaterami.
_________________ Się macie ludzie
|
Pn, 17 wrz 2007, 14:19 |
|
|
Gość
|
Ciekawe jest czy jeżeli powstanie kolejna część Reksia <a jestem pewna że powstanie> to czy też będzie coś w stylu szukania przodków Kretesa, coś z Kretonami bo sądzę że nie wszystko o Kretonach zostało wyjaśnione
|
Wt, 18 wrz 2007, 10:38 |
|
|
Gość
|
Ja w ria rozwijam wontek wandy niken. Mi się zdaje, że tym razem powinni zrobić coś o Reksiu.
|
Wt, 18 wrz 2007, 10:40 |
|
|
Gość
|
Kto był przodkami Reksia, nawet dobre bo wtedy Reksio wysunął by się na pierwszy plan
|
Wt, 18 wrz 2007, 10:42 |
|
|
Gość
|
I wreszcie byśmy się coś o nim dowiedzieli. Byłoby więcej psów. Bo teraz najwięcej jest kur i kretów.
|
Wt, 18 wrz 2007, 10:43 |
|
|
Gość
|
Można by było wątek Shreksia pociągnąć dalej, ciekawe co się z nim stało???
I Kari Mata Hari wysunęł by się tez pewnie na bliższy plan bohaterski
|
Wt, 18 wrz 2007, 10:45 |
|
|
Werus
Norman
Dołączył(a): So, 23 gru 2006, 19:07 Posty: 289 Lokalizacja: 100lica
Naklejki: 1
|
Moim zdaniem Kretes wysuwa się na pierwszy plan, bo więcej mówi, no z resztą to chyba oczywiste. A co do przodków Reksia to był przecież Shreksio i prehistoryczny hau hau.
|
Wt, 18 wrz 2007, 17:56 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
myslę ze w nowym reksiu na pierwszy plan spadnie.......reksio z kari matą a kretes juz bedzie mial jakies 37% udzialu....
N, 4 lis 2007, 17:13 |
|
|
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
rex i kret są obecnie na tym samym poziomie
|
N, 4 lis 2007, 17:18 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Reksio jest głównym bohaterem, ale Kretes mu dorównał i teraz obaj są głównymi postaciami, ale mimo to zaznaczyłem trzecią opcję w ankiecie.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 4 lis 2007, 18:39 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Kretes jest fajniejszy do Reksia. Z nim gry są dużo ciekawsze. Nie chciałbym aby zabrakło jednego z nich. Obaj są zgraną parą.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 7 lis 2007, 13:56 |
|
|