Teraz jest Śr, 24 lip 2024, 17:14



Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Nie da się wejść do Nory Kretesa 
Autor Wiadomość
Lider Podziemia

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23
Posty: 1418
Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
Post Nie da się wejść do Nory Kretesa
Daję, przygodyreksia.pl ... wyskakuje mi intro, pomijam je...wyskakuje mi strona główna...daję na Nora Kretesa... błąd...wpisuję w adres URL dokładny adres nory Kretesa...błąd...wpisuje dokładny adres forum Reksia, co znajduje się w norze Kretesa...zadziałało...dostałem się na forum...czy to błąd komputera czy wszyscy mają taki błąd...Jeśli tak to czy to chwilowe i czy ma z tym związek zmiany administracji strony po odejściu kilku ludzi z AM.


So, 14 cze 2008, 11:04
WWW
Lider Podziemia

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23
Posty: 1418
Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
Post 
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... forum.html
To adres forum...


So, 14 cze 2008, 11:05
WWW
Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23
Posty: 227
Lokalizacja: Z Raciborza
Post 
Mi się to nie zdzarza.Normalnie mogę wejść.Nie wiem czemu u ciebie tak jest... :?


So, 14 cze 2008, 11:17
ICQ YIM WWW
Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 2 lis 2007, 19:48
Posty: 249
Post 
Ja z googli wchodzę więc nie wiem. (Bo jak ze strony to jak jest link nie pojawia się rzadna strona).


So, 14 cze 2008, 16:20
Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26
Posty: 273
Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
Post 
ja mam przegladarke K-Meleon wiec mi nic nie wyskakuje , polecam ta przegladarke innym

_________________
Obrazek Obrazek


So, 14 cze 2008, 19:13
WWW
Post 
Mnie jeszcze nigdy nie zdarzył się tak błąd. No może kiedyś gdy jeszcze panowało DEBUG MODE.


So, 14 cze 2008, 20:47
Lider Podziemia

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23
Posty: 1418
Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
Post 
To błąd komputera bo udało się z innego...tylko nie wiem jaki błąd i co jest przyczyną... :D :D :D :lol: :lol: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :| :| :| :o :o

_________________
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu


N, 15 cze 2008, 21:20
WWW
Starszy Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50
Posty: 446
Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
Post 
Mi tylko czasami jest DEBUG MODE na tematach, ale tak to jest OK!

_________________
www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.


Wt, 17 cze 2008, 16:11
WWW
Lider Podziemia

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23
Posty: 1418
Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
Post 
DEBUG MODE miałem wcześniej ale z forum, a nie z norą Kretesa...
A TERAZ NORA KRETESA U MNIE DZIAŁA I PROBLEM ROZWIĄZANY!
TYLKO DLACZEGO CZASEM DZIAŁA, A CZASEM NIE?


Wt, 17 cze 2008, 20:41
WWW
Starszy Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50
Posty: 446
Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
Post 
U mnie zawsze się da wejść do Nory. I do wszystkich plików w niej. A jeżeli chodzi o Twój problem to raczej nie wiem. Myślę, że to coś z Twoim komputerem lub internet szwankuje. W tej sprawie musiałby wypowiedzieć się fachowiec.

_________________
www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.


Śr, 18 cze 2008, 07:34
WWW
Pogromca Wózka Widłowego
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 25 kwi 2007, 09:21
Posty: 504
Naklejki: 2
Post 
Hmm ... mam kilka pytań: z jakiej przeglądarki korzystasz, kto jest twoim dostawcą neta, czy ostatnio zmieniałeś coś w komputerze, od kiedy nie możesz wejść i czy używasz zwykłego modem czy może ruter ?
Jeszcze tak ode mnie niech uzyje programu CCleaner
a jak nie pomoze to podaj to o co prosil xDominik

_________________
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony


Śr, 18 cze 2008, 10:00
YIM
Lider Podziemia
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 10 maja 2006, 21:01
Posty: 1151
Post 
Ja mam zapamiętany na kompie adres forum i nie muszę wcale włazić na stronę. :P


Śr, 18 cze 2008, 20:36
Starszy Norman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 30 maja 2007, 16:13
Posty: 414
Lokalizacja: Z Madagaskaru
Post 
Ja też tak miałem, ale już normalnie wchodzę.

_________________
Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.


Cz, 19 cze 2008, 11:13
Lider Podziemia

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23
Posty: 1418
Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
Post 
xDominik napisał(a):
Hmm ... mam kilka pytań: z jakiej przeglądarki korzystasz, kto jest twoim dostawcą neta, czy ostatnio zmieniałeś coś w komputerze, od kiedy nie możesz wejść i czy używasz zwykłego modem czy może ruter ?


Mam Firefoxa, telekomunikacja, nic nie zmieniałem, już mogę wejść ale nie wiem jaki to był problem...używam routera...


Cz, 19 cze 2008, 12:33
WWW
Pogromca Wózka Widłowego
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 25 kwi 2007, 09:21
Posty: 504
Naklejki: 2
Post 
przybysz z Kurakis napisał(a):
Mam Firefoxa, telekomunikacja, nic nie zmieniałem, już mogę wejść ale nie wiem jaki to był problem...używam routera...

>> A od kiedy masz problem ?.

_________________
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony


Cz, 19 cze 2008, 14:26
YIM
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
No nie wierzę, forum działa dzięki phpBB! © 2000, 2002, 2005, 2007, 2010, 2013, 2019 phpBB Group.
Designed forum urobiony przez STSoftware dla PTF.
Tłumaczenie skryptu od phpBB3.PL