|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:25
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Wydalenie Arturrosa.
Sądzę, że osoba nie umiejąca się zachować i pragnąca być w GR tylko po to, by "dowiedzieć się co my tam piszemy" nie przyniesie nam nic dobrego.
- Porównuje GR do chlewu
- Wyzywa Nieznanego
- Kilka cytatów potwierdzających:
Proszę o głosowanie w ankiecie i UZASADNIANIE wypowiedzi TU.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Śr, 28 paź 2009, 14:42 |
|
|
Agataa
Norman
|
Racja. Trzeba go chyba wydalić. Zachowuje się jak 4-latek, a ma chyba 11 lat!
|
Śr, 28 paź 2009, 15:09 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Na początku myślałem, że gdzy w końcu tutaj się dostał, to będzie zachowywał jakieś minimum kultury. Jednak pozory mylą.
Zagłosowałem na tak, ale sądzę, że ostateczną decyzję podejmie Lone.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 28 paź 2009, 16:07 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Wydalenie Arturrosa.
W gruncie rzeczy tylko się wnerwił.
Zobaczymy, co tam będzie dalej robił.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 28 paź 2009, 16:25 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Przykro mi to robić , że głosuję na wydalenie osobę która dostała się razem ze mną do Gwardi . Tak niedawno przyszedł , a już ma zostać wydalony głosowałem na tak , ale można by dać mu szanse , ale byłby nadzorowany i jakiś wybryk i czyt. awidewerdżi roma .
---
Sorry za podwójnego posta , ale według mnie powinniśmy mu dać ostatnią szanse , pamiętacie co było ze mną mnie daliście , Jophanno ciebie teraz przywrócili do stanowiska , to powinniśmy dać też szanse dla arturrosa to moje zdanie .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 28 paź 2009, 18:55 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja bym mu dał ostatnią szansę, ale jeżeli jeszcze raz napisze cokolwiek złego, wydalić go .
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Śr, 28 paź 2009, 19:51 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Nie, nie, nie.
Arturrosowi NIE ZALEŻY, więc chyba wszystko jasne?
Czy on nas przeprosił? Nie. I my chcemy mu dawać drugą szansę,
kiedy on chce "zwiać"? Cóż...
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Śr, 28 paź 2009, 19:52 |
|
|
spidi
|
W sumie , ale niech może arturros się wypowie jak przzeprosi to damy drugą szanse sam nie wiem co robić ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 28 paź 2009, 19:53 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Reasumując Wasze wypowiedzi wręczam arturrosowi ostrzeżenie. Jeszcze jeden podobny wybryk i może się pożegnać z Gwardią (na stałe).
Może arturros ma nam coś do powiedzenia?
_________________Pozdrawiam, Lone Star
Ostatnio edytowano Śr, 28 paź 2009, 20:07 przez Lone Star, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 28 paź 2009, 20:05 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
W tym momencie spidi te dwie sprawy nie mają ze sobą żadnego związku.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 28 paź 2009, 20:09 |
|
|
spidi
|
trochę mają wierz mi szczególnie mój przykład.
|
Śr, 28 paź 2009, 20:11 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Wg. mnie powinno się wydalić Arturrossa.Porównywać GR do Chlewu?Rozbój w biały dzień!
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Cz, 29 paź 2009, 09:20 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
No właśnie... I jeszcze dawać mu tylko ostrzeżenie... Wy naprawdę wierzycie że taki ktoś jest pełen dobrych idei, pomysłów, będzie wierny Gwardii, będzie szanować Gwardzisów (ha-ha-ha... <suchy śmiech>), z chęcią Reksiowić itp?
|
Cz, 29 paź 2009, 14:10 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Coś Ci się nie podoba? Może to że twoja kara została tak szybko umorzona? Skoro Tobie Stryj skrócił okres kary, to czemu niby arturros nie może otrzymać ostatniej szansy?
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Cz, 29 paź 2009, 14:32 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
No właśnie, to by było niesprawiedliwe.
Johanno, co ty tak ostatnio stałaś się bezwzględna? Gdy się przyłączyłaś do grona userów forum, to taka nie byłaś.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 29 paź 2009, 14:36 |
|
|